Un elev de la poliţie din Câmpina a votat de două ori pentru că "a greșit votul"

06-10-2018 16:19
Sursa: Câmpina TV


stampila vot

Un elev al Școlii de Agenți de Poliție "Vasile Lascăr" a votat de două ori la referendumul pentru revizuirea Constituţiei pentru că "prima dată greșise votul", relatează câmpinatv.ro.

Un elev al Școlii de Agenți de Poliție "Vasile Lascăr" a votat de două ori la referendumul pentru revizuirea Constituţiei pentru că "prima dată greșise votul", relatează campinatv.ro.

Conform publicaţiei locale, elevul a votat mai întâi pe lista suplimentară a Secţiei 160 de la Colegiului Național "Nicolae Grigorescu" - el având domiciliul în județul Maramureș.

Ulterior, a dezlipit autocolantul de pe cartea de identitate și s-a dus la secția 168 de la Colegiul Tehnic "Forestier", unde a votat din nou.

La aproximativ o oră după primul vot, însă, a revenit la Secţia 160 de la Colegiul Național "Nicolae Grigorescu", unde tânărul i-ar fi spus președintelui comisiei de votare că la plecarea din secție și-a dat seama că "a greșit votul", "că a vrut să voteze altfel", dar că s-a grăbit și "a greșit".

Membrii comisiei de la "Grigorescu" au anunțat Poliția Municipală, tânărului viitor polițist urmând a i se întocmi dosar penal pentru vot multiplu.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Sursa: Câmpina TV

VIDEO PROTVPLUS.RO