Un elev de 10 ani a scapat ca prin urechile acului dupa ce a cazut de la etajul 2 al internatului. Cum a scapat

Dată publicare: 12-05-2016 13:02
Dată actualizare: 15-05-2016 02:18


Un elev de 10 ani dintr-un centru scolar din Bistrita a cazut de la etajul doi, dar a scapat cu viata, miraculous.

Baiatul s-a prabusit miercuri noapte de la fereastra dormitorului din internat si a avut un imens noroc sa cada pe o bucata de pamant afanat. A suferit un soc si nu isi aminteste nimic. Parintii lui le-au dezvaluit anchetatorilor ca fiul lor a mai avut momente cand parea somnambul.

Elevul de 10 ani a vrut sa mearga miercuri noapte la toaleta insa a incurcat usa de la baie cu geamul din camera unde dormea. A cazut pe pamant afanat si acesta a fost norocul lui. Are doar cateva zgarieturi.

S-a ridicat imediat si a sunat la usa. Angajatii au fost uluiti sa afle ce s-a intamplat si au chemat de urgenta medicii care l-au transportat pe baiat la spital. Din precautie, doctorii au decis totusi sa il interneze pentru mai multe investigatii.

Intre timp, la internat s-a declansat o ancheta pentru a vedea cum s-a petrecut accidentul. Angajatii centrului spun ca ingrijitorul dormea pe corridor, tocmai pentru a-i supraveghea pe copii cand ies din camere. Insa pentru ca incidentul a avut loc chiar in dormitor si copilul nu isi aminteste nimic, e posibil ca baiatul sa fie somnabul, speculeaza chiar parintii lui.
 


VIDEO PROTVPLUS.RO