Un copil de 10 ani, din Arges, a murit zdrobit de un zid prabusit peste el. A fost gasit dupa 2 ore de cautari

Ultima actualizare: 03-08-2015 07:38

La doar 10 ani, destinul unui baietel din comuna Bradu, din Arges, a fost zdrobit in cateva clipe fatale. Copilul a fost ucis de un zid care s-a prabusit peste el.

Cativa muncitori, tocmiti de mama pustiului, au daramat  joi doi dintre cei trei pereti ai unei anexe din gospodarie. Ultimul - cel care a cazut peste baiat - ramasese pe post de gard, insa era se pare intr-un echilibru fragil.

Cel mic a fost gasit sub ruine dupa mai bine de doua ore de cautari disperate. Mama baiatului de 10 ani a venit joi dupa-amiaza de la serviciu si a mers sa se odihneasca, in casa. Si bunica dormea, asa ca Dragos a ramas in curte sa se joace. Dupa cateva ore insa, mama si-a dat seama ca fiul ei a disparut.

Abia dupa lasarea intunericului, la ora 22:00, un unchi l-a descoperit pe baiat in curte. Copilul zacea inconstient, sub un zid care se prabusise peste el.

Medicii ajunsi la fata locului au incercat din rasputeri, mai bine de o ora, sa il readuca pe Dragos in simtiri, dar inima lui a incetat sa mai bata. Baiatul a avut o sora, care a murit inainte sa vina el pe lume. Dupa tragedie, familia s-a destramat si pustiul era crescut de mama si de bunica.


 

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO