Copilul care a dispărut a fost găsit de jandarmi. Câinele familiei l-a păzit tot timpul

05-10-2018 22:20


copil disparut

Un băiat în vârstă de şase ani din judeţul Dolj a fost găsit de poliţişti după ce a dispărut de acasă, vineri, el fiind îmbrăcat cu un pulover verde, pantaloni negri şi pantofi sport închişi la culoare.

UPDATE SÂMBĂTĂ 11:10 Copilul a fost găsit de jandarmi. Era complet dezbrăcat şi unul dintre jandarmi i-a dat tricoul său. Copilul se afla în zona agricolă a localitatii Negoi. Copilul a fost însoţit de câine de când a plecat de acasă.

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Judeţene Dolj, poliţiştii au fost sesizaţi, vineri, în jurul orei 18.00, despre faptul că Manuel Cătălin Bora, de 6 ani şi 11 luni, din comuna Rast, judeţul Dolj, a plecat voluntar de acasă, în cursul zilei, într-o direcţie necunoscută, potrivit News.ro.

Băiatul are o înălţime de 115 centimetri, părul blond, tuns scurt, constituţie slabă, fără semne particulare. Băiatul este îmbrăcat cu un pulover de culoare verde, pantaloni negri, din material textil şi pantofi sport, închişi la culoare.

Poliţiştii au început căutările copilului şi au precizat că orice persoană care poate oferi informaţii care să ducă la găsirea băiatului să sune la 112 sau să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Sursa: News.ro

Tags: copi, disparut, dolj,

VIDEO PROTVPLUS.RO