Trupul asistentei Gabriela Harton, depus a biserica din centrul orasului Navodari. Mesajele transmise de colegi si familie

Ultima actualizare: 20-12-2014 08:25

La Constanta, iubitul si rudele Gabrielei Camelia Harton au stat toata noaptea la capataiul asistentei medicale. Printre ei s-au aflat si colegi care au participat la operatiunile de resuscitare.

Miercuri, la pranz, trupul neinsufletit al asistentei a fost depus intr-un camion care va duce sicriul la o biserica din Navodari. Cortegiul funerar este insotit de doua masini ale SMURD si o ambulanta.

Lacrimi, zeci de intrebari si regrete, astfel pot fi descrise in cateva cuvinte imaginile surprinse la capataiul asistentei care si-a pierdut viata in urma tragediei de luni.

Familia asistentei Gabriela Camelia Harton este rapusa de durere, mai ales ca inainte sa urce in elicopter femeia aflase ca purta un prunc in pantece.

Femeia isi pierduse sotul si mama, iar acum credea ca sarcina insemna o sansa noua, ca sa se bucure de viata. Dar nu a mai apucat. La numai 38 de ani, s-a dus la cer.

Acum, cand au vazut-o in sicriu nu-si mai gasesc cuvintele si nu se mai pot opri din plans. Trupul neinsufletit al Gabrielei va fi depus la biserica din centrul orasului Navodari.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO