Trecutul întunecat al suspectului din Caracal. Cine ar fi cea de-a doua sa victimă


Ultimul update: Vineri 26 Iulie 2019 20:16
Data publicarii: Vineri 26 Iulie 2019 19:09
Categorie: Stiri actuale

Orori greu de imaginat sunt în curs de investigare în Caracal, judeţul Olt. Acolo, în gospodăria unui fost mecanic auto, poliţiştii au găsit fragmente umane, arse şi calcinate, despre care există indicii că ar proveni de la cel puţin două victime.

Poliţiştii au descins la adresă după ce o fată de 15 ani, dispărută acum două zile, a sunat la 112 şi a anunţat că este sechestrată într-un imobil.

Deocamdată, cei care cercetează cazul nu au făcut o legătură clară între dispariţie şi crime. Cert este că fata a sunat de 3 ori la 112 şi a cerut să fie salvată, dar Serviciul de Telecomunicaţii Speciale nu a localizat exact apelul. De la ultimul ei strigăt şi până când au intervenit autorităţile au trecut 19 ore.

Individul suspectat de crimă se numeşte Georghe Dincă. În curtea locuinţei lui din Caracal, anchetatorii au descoperit zeci de fragmente umane. Erau arse sau ascunse într-un butoi şi într-un frigider.

Printre rămăşiţe, autorităţile au găsit bijuterii şi bucăţi de îmbrăcăminte. Deocamdată, nu se ştie cu certitudine dacă acestea provin din vestimentaţia Alexandrei Mâceşanu - adolscenta de 15 ani a cărei dispariţie a fost anunţată joi.

Fata a fost văzută ultima oară acum două zile, în localitatea Dobrosloveni - din Olt, la câţiva kilometri de Caracal. Rudele ei susţin că adolescenta s-ar fi urcat atunci într-o maşină la ocazie, deşi, de obicei, obişnuia să meargă cu transportul în comun.

Maşina în care s-ar fi urcat fata, susţin rudele ei, ar aparţine lui Gheorghe Dincă, poreclit "Popicu", Bărbatul, fost mecanic auto, obişnuia să practice ilegal taximetria.

Anchetatorii iau în calcul varianta potrivit căreia "Popicu" a supus-o pe fată unor chinuri groaznice. Gospodăria individiului a fost periată centimetru cu centimetru de criminalişti, care au adus şi un câine de urmă. Anchetatorii au săpat în curte, după probe, iar pompierii au secat o fântână.

Indiciile găsite i-au dus pe anchetatori la ideea că fragmentele umane găsite în curtea fostului mecanic auto provin şi de la o a doua victimă. Proble au fost ridicate de legişti şi urmează să fie supuse unor analize ADN.

Anchetatatorii trebuie să stabilească dacă dispariţia, în aprilie, a Mihaelei Luiza Melencu - o elevă de 18 ani din Craiova - are vreo legătură cu acest caz.

Ultima oară când a fost văzută, fata ar fi urcat într-o maşină luată la ocazie, aşa cum a procedat şi Alexandra.

Georghe Dincă, poreclit "Popicu", a fost reţinut de anchetatori.
Surse din rândul poliţiei susţin că individul nu a recunoscut până acum niciuna dintre acuzaţiile care i se aduc. Bărbatul, spun cei care îl cunosc, ar avea un trecut îndoielnic, iar psihiatrii îi descriu drept un individ periculos.

Gabriel Diaconu, medic psihiatru: "Vorbim despre o persoană care a premeditat fapta şi care a avut inclusiv un sistem de ştergere a faptelor. E ceva în natura profundă, psihopatologică a unui persoane care, după ce a omorât victima, să simtă nevoia afectivă puternic compulsivă de a păstra aminitiri despre victimă. Drept urmare, anchetatorii vor găsi obiecte vestimentare, bijuterii, fie altfel de obiecte care vor ajuta la identificarea victimelor pe măsură ce vor conecta astfel de cazuri cu statistica dispariţiilor anterioare."

Gospodăria individului, unde ar fi avut loc ororile, este împrejmuită de ziduri de cărămidă şi ciment. Revoltaţi de faptele bărbatului, localnicii au încercat să forţeze porţile proprietăţii.

Principal suspect în acest caz, Gheorghe Dincă, zis "Popicu", este căsătorit şi are patru copii. Familia lui locuieşte în Italia.

Povestea Alexandrei este impresionantă. Este povestea unei adolescente de 15 ani care s-a luptat pentru viaţa ei până în ultima clipă. Când şi-a dat seama că a ajuns într-o situaţie fără scăpare, primul gând a fost să îşi închidă telefonul, pentru a salva bateria şi pentru a da alarma pentru a fi salvată, atunci când va avea ocazia.

Tânăra a ţinut telefonul lângă ea pentru ca Gheorghe Dincă să nu observe. Apoi, dimineaţa l-a deschis şi a sunat la 112. A efectuat trei apeluri în 7 minute. În cel de-al doilea apel a cotrobăit prin cameră şi a găsit o carte de vizită cu o adresă, le-a comunicat adresa celor de la 112 şi a spus că nu ştie dacă aceea este adresa la care e închisă, dar măcar era un punct de plecare.

Apoi, după al treilea apel, convorbirea s-a întrerupt şi este posibil ca în acel moment să fi rămas fără baterie sau Gheorghe Dinca să îi fi găsit telefonul.

Discuția victimei din Caracal cu poliția. ”Le-a spus că e legată, că a fost violată”
Discuția victimei din Caracal cu poliția. ”Le-a spus că e legată, că a fost violată”
Cazul fetelor dispărute în Caracal. Hărţile prin care STS arată de ce nu le putea localiza
Cazul fetelor dispărute în Caracal. Hărţile prin care STS arată de ce nu le putea localiza
Victima din Caracal, nepoata lui Alexandru Cumpănașu. ”Au sângele acestui copil pe mâini”
Victima din Caracal, nepoata lui Alexandru Cumpănașu. ”Au sângele acestui copil pe mâini”
VIDEO PROTVPLUS.RO
Inundaţii masive în Istanbul
Scene apocaliptice în Istanbul. Inundații masive au paralizat orașul
Șoferiță la spital după ce s-a oprit cu mașina într-un cap de pod, în Teleorman
Fată de 16 ani, dispărută de două săptămâni în Timiș. Apelul poliției
Droguri de 2,5 milioane € găsite în cutii de banane. Marfa a ajuns și în România
Agresorul din Iași s-a filmat și înainte de atac: ”O să-i arăt pe toţi întinşi acolo”
Şeful IPJ Constanţa, lovit de o mașină în timp ce circula cu motocicleta
Alpinistul Zsolt Torok a decedat - 1
Mesaje emoționante după moartea alpinistului Zsolt Torok: ”Crestele munţilor sunt mai sărace”
Alpinistul Zsolt Torok, interviu în 2017: ”Stimez pe toată lumea care respectă muntele”
Un bărbat din Dâmbovița, care a reclamat că a fost jefuit, pierduse banii
Cumpănaşu, după anunțul DIICOT: „Ne dau cu pipeta rezultate. E jignitor”
Reacția mamei Luizei după ce s-a publicat raportul INML privind rămășițele din pădure
AEP: Aproape 9.000 de români s-au înregistrat pentru votul prin corespondenţă