Tânăr dispărut în apele lacului Viștea de Jos, căutat de pompieri și scafandri


Ultimul update: Miercuri 28 Noiembrie 2018 10:13
Data publicarii: Luni 21 Mai 2018 12:57
Categorie: Stiri actuale

Un tânăr de 26 de ani care a dispărut duminică noaptea în apele lacului de acumulare Viștea de Jos este căutat de pompieri şi scafandri.

Era într-o barcă împreună cu un prieten care a reuşit să se salveze după ce ambarcaţiunea s-ar fi spart şi s-a scufundat. Supravieţuitorul a fost dus la spital, unde va fi audiat de poliţişti.

Incidentul a avut loc în jurul orei 2 noaptea. Bărbatul de 25 de ani care a reuşit să înoate până la mal a povestit că barca în care se afla împreună cu prietenul său a început să ia apă şi să se scufunde.

El a suferit o uşoară hipotermie şi primeşte îngrijiri medicale, în vreme ce amicul său este căutat. Pompierii au încercat să-l găsească şi duminică noaptea, timp de două ore, însă au întrerupt operaţiunile care se desfăşurau greu, din cauza întunericului.

Dimineaţa, în sprijinul lor, au fost trimişi şi câţiva scafandri. Poliţiştii vor să afle ce căutau noaptea pe lac cei doi tineri şi iau în calcul toate ipotezele, inclusiv braconajul piscicol. Tatăl bărbatului dispărut în apă spune că tânărul l-a anunţat că îşi va petrece noaptea la o petrecere, în Făgăraş.

VIDEO PROTVPLUS.RO