Soțul directoarei din Focșani susține că nu a instalat camere de supraveghere. "E o situație dezastru"

Ultimul update: Miercuri 16 Mai 2018 19:57
Data publicarii: Miercuri 16 Mai 2018 16:43
Categorie: Actualitate

Soţul fostei directoare de liceu, surprinsă în ipostaze intime cu un elev de 19 ani a făcut, a primele mărturisiri. Bărbatul susţine că tânărul a venit prima dată în casa lor, acum doi ani, şi între timp a simţit că relaţia ar fi devenit una de dragoste.

Zilele trecute, pe internet au apărut imagini cu cei doi îndrăgostiţi, în casa femeii. Soţul se apără şi spune că nu el le-a înregistrat şi postat. Poliţiştii au început o anchetă, după ce au primit două plângeri penale, de la fosta directoare şi elevul ei.

Stelian Ghinea: Este o situație dezastru, nu sunt cuvinte de spus, nu știu cum să mă exprim. Au fost neînțelegeri, într-adevăr, situații, dar le-am acceptat pe toate, am trecut peste toate, dar soția a zis că nu s-a întâmplat nimic, nu este nicio problemă, sunt lucruri care se petrec ca în orice familie și trecem peste toate problemele, dar ținând cont de ceea ce s-a întâmplat în ultimele zile, acum stau și mă gândesc că probabil o fi mințit la anumite lucruri.”

Stelian este profesor în liceul condus, până luni, de soţia lui. În urma scandalului declanşat după ce imaginile cu ea şi elevul de 19 ani au devenit publice, femeia şi-a dat demisia şi l-a acuzat pe soţ că a montat o cameră de supraveghere în casă şi a postat imaginile.

Reporter: „Dumneavoastră aţi făcut aceste înregistrări ? Le-aţi realizat şi ulterior le-aţi publicat?”
Stelian Ghinea, soţul fostei directoare: „Nu! Şi mă deranjează cumplit afirmaţiile ei. Nu mi-a dat nicio explicație, eu am rămas devastat, pur și simplu nu știam ce să mai comentez la așa ceva."

Stelian Ghinea: „Nu mi-a dat nicio explicație, eu am rămas devastat, pur și simplu nu știam ce să mai comentez la așa ceva. Îmi pare rău și cred că elevul a căzut ca o victimă în această situație, e un copil până la urmă, chiar dacă are 19 ani, este un copil, un adolescent în formare, totuși, să ne gândim și la lucrul acesta. Și ea, cadru didactic, un lider. Un lider nu ar face așa ceva niciodată. Director, formator de opinie, educă, are viața atâtor elevi în mână.”

Bărbatul susţine că după ce imaginile au ajuns virale, a declanşat divorţul. El povesteşte că elevul a venit prima oară în casa lor în urmă cu două ani.

Stelian Ghinea, soţul fostei directoare:Bănuieli au fost, în capul meu au fost diverse scenarii, dar soţia mi-a spus Stelian nu este nicio problemă, nu s-a întâmplat nimic, ai încredere în mine, sunt ca o mamă pentru el."

Fosta directoare nu a putut fi contactată pentru a-şi exprima punctul de vedere. Ea şi elevul au depus plângeri la poliţie, pentru identificarea persoanei care a montat camera video în casă.

Potrivit Codului Penal, riscă închisoare de până la 3 ani sau amendă cine captează şi utilizează imagini sau vocea unei persoane aflate într-un spaţiu privat fără acordul acesteia, chiar dacă vorbim de soţ şi soţie.

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Sotul directoarei din Focsani ar fi postat imaginile intime cu ea si elevul. ”L-a umilit”
Sotul directoarei din Focsani ar fi postat imaginile intime cu ea si elevul. ”L-a umilit”
VIDEO PROTVPLUS.RO
soferita bucuresti
Cum a fost prinsă o șoferiță aflată sub influența drogurilor, în București
Ce vor pune românii pe masa de Crăciun, în loc de porc. Un kilogram costă şi 80 de lei
Incendiu uriaş în Sibiu. Avioanele care treceau prin zonă au fost alertate
Seism 2018: Cele 6 probleme descoperite de salvatori. De ce au intervenit cu întârziere
România, condamnată de UE din cauza gropilor de gunoi. Autoritățile au avut răgaz 10 ani
Viața unei fetițe de 8 ani, în pericol din cauza birocraţiei. "Mai are o şansă"
Florin Iordache si Tudorel Toader
Comisia de la Veneţia desfiinţează proiectele politicienilor de la Bucureşti. Toader nu îşi asumă nicio vină
Reacția administratorei hotelului care a ars în Timișoara: „Angajații sunt instruiți mai în joacă: studenți, repetenți”
Accident grav pe centura Ploieștiului. Ce s-a întâmplat cu cei doi șoferi
Imagini alarmante surprinse din satelit. Unde îşi trimite Rusia forţele împotriva NATO
Femeie găsită în curte de un vecin, cu răni oribile. Cine i-ar fi dat lovitura de graţie
Europarlamentar: „Guvernul României vede Preşedinţia UE ca pe o povară”