Sfarsit tragic pentru o batrana de 79 de ani din Bacau. A murit pentru doi lei si un set de pahare

Ultima actualizare: 11-06-2016 00:07

Femeia s-a stins din viata la cinci zile dupa ce un minor de 17 ani a jefuit-o cu violenta.

Batrana a zacut cinci zile pe patul de spital cu rani grave, pana cand inima i-a cedat. Agresorul a fost prins si retinut de politisti.

Batrana de 79 de ani locuia singura intr-o casa din localitatea Moinesti din judetul Bacau. In urma cu o saptamana, un baiat de 17 ani s-a napustit asupra ei cu gandul de a-i jefui casa. A plecat cu 2 lei si un set de pahare, dar a lasat-o pe femeie intr-o balta de sange.

"S-a dus si a cerut bani. A batut-o intr-un hal fara de hal. A chinuit-o si a desfigurat-o. Primesti omul sa iti faca treaba ii dai bani ii dai mancare ii dai bautura si te omoara", a declarat o vecina a victimei.

Batrana a ramas in agonie pentru mai bine de 20 de ore pana cand o vecina a gasit-o si a sunat la ambulanta: "Din intamplare am vazut poarta deschisa si m-am dus. Ea era cu capul in usa. Era lovita tare si peste picioare si mainile si capul. A strans-o de gat"

Agresorul de 17 ani a fost prins de autoritati.

"A fost retinut pentru 30 de zile pentru talharie calificata, insa intre timp starea persoanei vatamate s-a inrautatit si, desi a fost dusa la spital, a decedat ca urmare a leziunilor", a declarat procurorul care se ocupa de caz.

Minorul risca sa-si petreaca urmatorii 15 ani dupa gratii.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO