Serban Huidu s-a lovit din nou la cap si a facut o tomografie. Copiii sai, pusi si ei la CT

Dată publicare: 16-10-2011 15:05
Dată actualizare: 07-10-2012 04:57


Serban Huidu si sotia

Cei doi copii ai lui Serban Huidu care au ajuns, duminica, la Spitalul de Pediatrie Brasov, in urma accidentului rutier provocat de realizatorul TV.

Copiii au leziuni minore si nu necesita internare, insa, ca masura de precautie, sunt tranferati la Spitalul Judetean pentru a le fi facute tomografii.

Directorul Spitalului de Pediatrie Brasov, Marcel Albean, a declarat ca cei doi copii, in varsta de 2 si 4 ani, sunt in afara oricarui pericol si nu necesita internare, avand leziuni superficiale.

Ca masura de precautie, insa, cei doi copii sunt tranferati la Spitalul Judetean Brasov, unde le vor fi facute investigatii suplimentare, respectiv tomografii.

Testul facut de politisti imediat dupa producerea accidentului rutier arata ca Serban Huidu avea alcoolemie zero.

Pe de alta parte, avand in vedere ca Huidu a suferit un traumatism cranio-cerebral grav in accidentul produs la schi in decembrie 2010, urmeaza a se stabili daca medicul curant al acestuia si-a dat acceptul pentru ca realizatorul de televiziune sa sofeze.

La Spitalul Judetean Brasov lui Serban Huidu i-a fost facuta o tomografie, intrucat s-a lovit la cap in momentul impactului.

EXACT in acelasi loc, in 2009 Huidu a ramas fara carnet: Nu contest ca am gresit, trebuie sa platesc

IATA Cum arata accidentul, vazut din masina lui Huidu. VIDEO

 

Sursa: Mediafax


VIDEO PROTVPLUS.RO