Sentinţă în cazul bărbatului care l-a păcălit pe Tăriceanu să dea 14.500 de euro pe poza unei maşini

Ultima actualizare: 28-11-2018 10:13

Samsarul de mașini care l-a păcălit pe Călin Popescu Tăriceanu în 2012 a fost condamnat la un an de închisoare pentru înșelăciune.

Bărbatul i-a promis președintelui Senatului că îi va cumpăra din străinătate o limuzină de lux, pentru care i-a cerut 14 500 de euro. Politicianul i-a dat suma respectivă, dar, în cele din urmă, a rămas și fără mașină, și cu banii luați. Așa că a apelat la instanță.

Acum, individul trebuie să îi plătească lui Tăriceanu daune în valoare de peste 20 de mii de euro. Decizia judecătorilor nu este definitivă.

Tăriceanu susţine că individul ar fi de fel din Târgu Mureş şi i-a făcut o ofertă de nerefuzat: un Mercedes la mâna a doua, impecabil, cu numai 14.500 de euro. Actualul preşedinte al Senatului, fost importator auto, a crezut povestea după ce a primit fotografii cu o limuzină. Maşina era de fapt fotografiată în vitrina unui dealer german şi nici vorbă să fie trimisă în România.

Tăriceanu a aşteptat în zadar ca maşina să îi fie adusă. Şi-a dat seama după un timp că fusese înşelat şi a făcut plângere la poliţie. Imediat după declanşarea anchetei, suspectul a fost audiat. A dat o singură declaraţie în care a insistat ca a cumpărat maşina pentru Tăriceanu, dar că în dum spre România i s-a blocat cutia de viteze şi a decis să o restituie vechilor proprietari. Apoi a dispărut fără urmă.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO