S-a sinucis Madalina Manole sau a fost impinsa sa comita acest gest? Dosarul mortii se redeschide

Ultima actualizare: 07-05-2012 14:46

Ancheta privind infractiunea de omor in cazul Madalinei Manole va fi redeschisa. Tribunalul Bucuresti a admis, luni, contestatia parintilor cantaretei fata de decizia de neincepere a urmaririi penale.

Dupa un an de la moartea Madalinei Manole dosarul clasat initial de anchetatori a fost retrimis de judecatori la Parchetul de pe langa Tribunalul BUcuresti .

Cei care au cerut acest lucru, adica parintii artistei, li s-au plans magistratilor ca nu sunt multumiti de modul in care s-a facut ancheta. Potrivit lor, nu au fost audiati destui martori si astfel multe elemente legate de disparitia fetei lor au ramas nelamurite. Sotii Manole cred cu tarie ca Madalina nu s-a sinucis din proprie convingere. Pe de alta parte fostul sot al cantaretei pare impacat cu gandul ca vor incepe alte si alte audieri.

Pana acum procurorii au aratat instantei ca legistii au ajuns la concluzia ca: "varianta sinucedirii este singura plauzibila".

Madalina Manole a fost gasita fara suflare chiar de ziua ei, anul trecut. Cei care au strans probe de la fata locului, au gasit si o inregistrare video in care parea ca isi ia la revedere de la cei dragi. Toate aceste elemente i-au determinat sa claseze cazul.

Procurorii trebuie sa se pronunte din nou daca Madalina Manole s-a sinucis sau a fost impinsa sa recurga la un asemenea gest .

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO