Schimbarea bruscă a vremii a provocat un accident pe DN 71 între București și Târgoviște

Dată publicare: 10-03-2021 13:11
Dată actualizare: 10-03-2021 13:56


Iarna s-a întors în forţă în sudul țării, cu viscol şi ninsori. Meteorologii au emis o nouă avertizare de cod galben în Bucureşti şi 11 judeţe, până mâine.

Schimbarea bruscă a vremii a provocat şi un accident care ar fi putut avea urmări tragice în această dimineață pe Drumul Național 71, între București și Târgoviște.

Codul galben aduce ninsori în 11 judeţe din ţară şi în Capitală, iar meteorologii anunţă vreme deosebit de rece cu temperaturi mai mici cu 8-10 grade celsius față de normalul perioadei. Vântul va bate la rafală, în unele zone, şi cu 55 km pe oră.

Au apărut şi probleme pe şosele în această dimineaţă. Între Bucureşti şi Târgovişte, trei mașini au fost avariate după ce un șofer, de 23 de ani, ar fi intrat într-o depășire, și a izbit un autoturism care circula regulamentar, dar și o altă mașină la volanul căreia era un bărbat de 30 de ani.

În urma impactului, mașinile avariate au ajuns în șanțul de pe marginea drumului. Toți cei trei șoferi au scăpat teferi.

Poliţiştii îi avertizează pe conducătorii auto să nu accelereze pe şoselele acoperite cu zăpadă, și să circule cu maximă prudență, pentru a evita astfel de evenimente.

 

 


VIDEO PROTVPLUS.RO