Ceremonie emotionanta la Palatul Elisabeta. Mai multi politicieni, decorati de Regele Mihai

Ultima actualizare: 28-09-2012 16:31

In prezenta mamei sale, o doamna respectabila in varsta de 90 de ani, dar si a iubitei, fostul premier Calin Popescu Tariceanu a primit o medalie pentru munca in guvern, dar si pentru ca apara principiile liberalismului.

Fostul suveran al Romaniei i-a acordat o distinctie si democrat liberalului Toader Paleologu, caruia i-a tinut pumnii fiul sau.

Mama fostului premier Calin Popescu Tariceanu a fost extrem de mandra in clipa in care fiul ei a dat mana cu regele si a primit medalia ''Nihil sin deo''.

La ceremonie a participat si iubita lui Calin Popescu Tariceanu, o doamna distinsa, cu 26 de ani mai tanara decat partenerul ei. A fost atenta sa-i prinda in piept decoratia.

Apoi au mers cu totii in sufrageria regala, pentru o cupa de sampanie.

Medalia ''Regele Mihai Intai'' pentru loialitate i-a fost oferita democrat-liberalului Toader Paleologu. Fiul lui, care are doar 18 ani, l-a urmarit cu sufletul la gura din public.

Si senatorul liberal Puiu Hasotti a fost premiat pentru initiativele sale legislative.

La ceremonie, regele a purtat costumul sau preferat, din stofa verde forest.

Suveranul i-a rasplatit pentru activitatea lor pe artistul Ion Calea si academicianul Cristian Herea. In acesta seara, regele a invitat la palat si alte personalitati.

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO