Reacții după moartea lui Cristian Țopescu: "Este o mare pierdere"

Dată publicare: 15-05-2018 17:28
Dată actualizare: 28-11-2018 10:13


Cristian Topescu

Fostul comentator sportiv Cristian Țopescu a încetat din viață marți, la vârsta de 81 de ani. Vestea decesului comentatorului sportiv a fost primită cu multă tristețe de toți cei care l-au cunoscut.

Fostul fotbalist Gheorghe Hagi a transmis, marţi, un mesaj de consoleanţe, după moartea fostului comentator sportiv.

"România pierde astăzi un om de o valoare imensă, un profesionist desăvârşit, un patriot. Vocea lui Cristian Ţopescu va rămâne vie şi inconfundabilă. Odihneşte-te în pace, Cristian Topescu!", a scris, pe pagina sa de Facebook, Gheorghe Hagi.

Nadia Comăneci a postat pe Facebook un mesaj trist, dup[ aflarea veștii morții lui Cristian Țopescu.

"Astăzi este o zi trista. Un om extraordinar care va rămâne mereu in inimile noastre. Mulțumesc, Cristian pentru momentele minunate!", a scris marea campioană.

Cristian Ţopescu a fost un om memorabil şi un adevărat profesionist, spune ministrul Apărării, Mihai Fifor, potrivit Agerpres

"Cristian Ţopescu a părăsit stadionul vieţii. Un om memorabil, cu o familie frumoasă şi un adevărat profesionist. Nu putem uita comentariile sale la evoluţia Nadiei Comăneci la Jocurile Olimpice de la Montreal 1976, finalele de Cupa Davis între România şi SUA, titlurile olimpice ale lui Ivan Patzaichin la Moscova în 1980 şi multe alte momente excepţionale din istoria sportului românesc.

General de brigadă în rezervă, a fost tot timpul alături de Armata României, devotat ţării sale. Dumnezeu să Te odihnească, Maestre!", a scris, marţi, Fifor pe Facebook.

Multiplul campion olimpic Ivan Patzaichin a declarat marţi că moartea fostului comentator sportiv Cristian Ţopescu este o pierdere şi pentru sport deoarece acesta s-a confundat o bună perioadă cu istoria sportului românesc.

''Am primit vestea dispariţiei lui Cristian Ţopescu cu mare tristeţe. Este o mare pierdere pentru sportul românesc pentru că dânsul s-a confundat o lungă perioadă cu istoria sportului românesc. Cristian Ţopescu a însemnat enorm, pot spune că sportul ar fi fost mult mai sărac fără dânsul.

Cristian Ţopescu a fost în acelaşi timp şi legătura dintre marii sportivi români şi persoanele dragi ale acestora care îi urmăreau la marile competiţii din faţa televizoarelor.

El a ştiut întotdeauna să comenteze astfel încât să mulţumească pe toată lumea. Cristian Ţopescu a fost un profesionist desăvârşit, un om de televiziune excepţional. Dumnezeu să-l odihnească!'', a declarat Patzaichin.

Preşedintele PMP, Traian Băsescu, afirmă că generaţia din care face parte îl aşează pe fostul comentator sportiv Cristian Ţopescu alături de momentele de glorie şi de marile victorii ale sportului românesc.

"Handbal, gimnastică, fotbal, canotaj, volei, atletism, echitaţie, olimpiade, campionate mondiale, cupe europene, toate marile victorii sportive ale românilor au fost însoţite de comentariile inegalabile şi vocea inconfundabilă a lui Cristian Ţopescu.

Generaţia mea îl aşează pe Cristian Ţopescu alături de momentele de glorie şi de marile victorii ale sportului românesc. Drum bun către stele, Om Drag", a scris Băsescu, marţi, pe Facebook.

Preşedintele Comitetului Olimpic şi Sportiv Român (COSR), Mihai Covaliu, şi-a exprimat, marţi, regretul pentru dispariţia fostului comentator sportiv Cristian Ţopescu, menţionând că momentele frumoase ale sportului românesc au prins strălucire şi datorită ''vocii de aur'' pe care a avut-o acesta.

''Am aflat şi noi această veste tristă. Deşi dl. Ţopescu plecase de ceva vreme pe acest drum, în momentul în care se desprinde de cei de care a trăit alături este un moment greu.

Noi, toţi cei din COSR, suntem trişti, ceva din sufletul nostru s-a rupt. Peste toate rămân însă momentele frumoase, momentele de aur ale sportului românesc, care au prins strălucire şi datorită vocii de aur a lui Cristian Ţopescu.

Nu trebuie să uităm că el a făcut parte din cele mai frumoase momente ale sportului românesc şi sperăm că sufletul lui se va odihni în pace. Nu-l vom uita niciodată!'', a declarat Mihai Covaliu.

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Sursa: Agerpres


VIDEO PROTVPLUS.RO