Reacția lui Victor Ponta, după condamnările din Dosarul Colectiv: Acum ard oamenii în spitale și nimeni nu pățește ceva

Ultima actualizare: 12-05-2022 17:14
Reacţia lui Victor Ponta, după ce Pro România a obţinut un rezultat la limita intrării în Parlament
StirilePROTV

Victor Ponta, cel care era premier în momentul incediului din Colectiv, a reacționat, joi, după condamnările din dosar.

“Știm toți că Tragedia de la Colectiv a fost folosită în scop politic pentru înlocuirea unui Guvern (altfel trecea, că multe alte tragedii). Din acest motiv nimeni nu a fost, de atunci și până azi, interesat să afle adevărul sau să facă dreptate! Știm toți că Primarul Piedone nu are absolut nicio vină ( dacă era Colectiv la Sibiu sau la Cluj nu cred că era băgat Primarul la închisoare). Știm toți că acum ard oamenii în spitale și nimeni nu pățește ceva. Știm toți că și azi se organizează concerte în subsoluri și locații total inadecvate. Știm toți că nu am mai vrut să auzim de Colectiv ca să nu ne aducem aminte de manipularea și modul în care viețile pierdute au fost folosite cu cinism. Știm toți că acum ‘Corupția NU MAI ucide’, nici minciuna, prostia, incompetența și nesimțirea. I-am băgat pe Piedone și pe patronii Clubului la închisoare și mergem mai departe ca și când nu a existat nimic. Extrem de trist!”, a scris Victor Ponta pe Facebook.

Victor Ponta era premier în momentul producerii incendiului din clubul Colectiv. El a demisionat după ce în urma tragediei au fost organizate mai multe proteste. Fostul premier a demisionat pe 4 noiembrie 2015.

Amintim că joi, Cristian Popescu Piedone a fost condamnat la 4 ani de închisoare, în dosarul Colectiv, pedeapsa fiind redusă față de prima instanță, când fusese condamnat la 8 ani şi 6 luni de închisoare pentru abuz în serviciu.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO