L-a scos la iveala o razie intre prostituate. Cat castiga Roxi, transsexualul "fara concurenta"

Ultima actualizare: 07-11-2012 07:01

Prostituatele din Capitala au avut parte de o noapte alba... dar nu in sensul dorit de ele. Politistii le-au ridicat, direct de la "locul de munca", pentru a le imparti amenzi.

Politistii au luat, azi-noapte, la control toate punctele fierbinti ale Capitalei: Gara de Nord, Magheru, Matasari si Vacaresti. In urma actiunii, 34 de prostituate au fost ridicate.

"Suntem curve care ne ducem la produs pentru ca n-avem din ce sa traim. Nu fur, nu dau in cap, nu fac nimic. Unde sa ma duc la munca cu doua clase pe care le am, cine ma primeste?" a spus una dintre femeile ridicate de politisti.

Printre fetele gasite de politisti la lucru s-a numarat si o tanara insarcinata in luna a 6-a.

Roxi, un travestit de 40 de ani care, azi-noapte, se prostitua pe Calea Vacaresti a fost si el luat la intrebari. Actiunea politistilor i-a alungat clientii, dar nu e nimic pierdut. Se lauda ca a facut si 500 de lei pe noapte, mai ales ca - spune el - nu are concurenta in zona.

Fiecare prostituata a primit o amenda de 500 de lei. Fetele nu au fost insa prea impresionate de suma asa ca imediat s-au intors la "lucru".

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO