Pui de rechin, filmat pe litoral. Un labrador l-a observat in valurile Marii Negre. VIDEO

Ultima actualizare: 06-12-2015 07:01

Imagini de senzatie suprinse pe plaja din Mamaia. Un constantean care si-a scos cainele la plimbare a avut parte de o intalnire extrem de rara

Un pui de rechin a fost filmat la malul Marii Negre. Se intampla destul de rar sa avem parte de astfel de imagini la noi in tara. Clipul a fost publicat pe Facebook de catre un barbat care iesise cu cainele la plimbare. Ciprian Lepadatu a filmat momentul si a pus clipul pe internet.

Patrupedul a sarit in mare dupa un pui de rechin ajuns extrem de aproape de tarm. Fara teama, cainele s-a apropiat de puiul de rechin pentru a se juca cu el. Ba chiar cei doi chiar interactioneaza, foarte aproape de mal. Potrivit specialistilor de la Delfinariul din Constanta, nu se poate stabili specia rechinului din imagini.

Poate fi un specimen care traieste in Marea Neagra, dar in acelasi timp poate fi vorba si de un rechin ajuns din Marea Mediterana.

Cat despre apropierea de tarm, specialistii sustin ca rechinul putea fi dezorientat sau bolnav, insa putea fi si in cautarea unei femele: luna decembrie este in plin sezon de imperechere, la rechini.
 

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO