Primarul orasului Darabani si-a impuscat mortal varul, la o vanatoare. Politia spune ca partida era legala

Ultima actualizare: 04-07-2017 07:26
vanator cu pusca pe genunchi

Tragedie vineri seara, la o partida de vanatoare.

Primarul localitatii Darabani, judetul Botosani, Liviu Hrimiuc, si-a impuscat mortal un var in timpul unei partide de vanatoare care a avut loc, vineri seara, la marginea orasului. Politistii au deschis dosar penal pentru ucidere din culpa, dar au stabilit ca partida de vanatoare era legal organizata, iar primarul avea drept de port arma.

Reprezentantii Politiei Judetene Botosani au declarat, sambata, pentru News.ro, ca incidentul a avut loc, vineri seara, in jurul orei 22.10, in zona denumita popular Buleandra, din extravilanul orasului Darabani.

Primarul Liviu Hrimiuc si varul sau sau, Dinu Hrimiuc, fost consilier judetean, participau la o partida de vanatoare, cand primarul si-a impuscat varul in umarul drept. La scurt timp, barbatul de 47 de ani a decedat.

Echipele de politie s-au deplasat la fata locului, iar din verificarile efectuate a rezultat ca partida de vanatoare a fost organizata cu indeplinirea conditiilor legale, iar cele doua persoane implicate sunt vanatori autorizati in cadrul AVPS Teodor Bals Darabani si detin armele in mod legal.

Cele doua arme de vanatoare au fost ridicate de specialistii criminalisti in vederea continuarii cercetarilor, fiind deschis dosar penal pentru ucidere din culpa.

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO