Politista care si-a injunghiat fostul superior: "Nu cred ca sunt singura femeie pe care a violat-o"

×
Codul embed a fost copiat

"Fac un apel deschis la toate femeile care au intrat in contact cu acest Barbu Gheorghe si care au patit ce am patit eu. Eu am inceput un razboi, dar ca sa il castig am nevoie de persoane puternice".

Este strigatul de disperare al politistei din Olt, care si-a injunghiat fostul superior. Tanara sustine in continuare ca a fost violata si batuta de acest individ si mai mult decat atat, este convinsa ca si alte colege de-ale ei au avut parte de acelasi tratament brutal.

Desi trece prin momente dificile, Melania nu a renuntat sa se lupte cu cel care, spune ea, a chinuit-o un an de zile. Astazi a insistat ca sotul ei ii scrie povestea dramatica.

"Am intalnit o persoana pe nume Barbu Gheorghe, care face parte din acea categorie de oameni pe care nu ai vrea sa ii cunosti niciodata in viata. Acest Gheorghe Barbu s-a folosit de toate avantajele pe care functia pe care o ocupa i le oferea si a inceput sa ma trateze exact ca pe fiecare femeie pe care a intalnit-o, adica ca pe un obiect".

Si in plangerea depusa la Parchetul din Craiova, tanara il acuza pe comisarul sef ca a batut-o, violat-o si mai mult decat atat, a oferit-o drept favor sexual unui procuror si altor trei colegi din Politie. Ar fi santajat-o ca daca nu se supune, va fi trecuta pe lista celor care urmeaza sa fie disponibilizati.

Citește și
De ce „urăște” Donald Trump Ucraina. În 2019 i-a spui lui Zelenski: „Ucraina știe multe despre asta”

"Prin acest calvar am trecut eu si sper din tot sufletul sa nu mai existe nimeni care sa pateasca ce am patit eu."

Dupa ce a absolvit Academia de Politie, Melania marturiseste ca s-a angajat ca agent si imediat dupa, s-a lovit de lumea dura a barbatilor.

"Unii dintre politisti incercau intr-un fel sa se razbune prin toate mijloacele pe noi, femeile, care vrem sa ajungem politiste, spunand ca femeile nu au ce cautat in acest sistem inchis ca o carapace".

Melania este convinsa ca nu este singura victima a comisarului sef Gheorghe Barbu.

"Nu cred ca acest individ este la prima fapta de acest fel. Din acest motiv, fac apel deschis la toate femeile care au intrat in contact cu acest Barbu Gheorghe si care au patit ce am patit eu. Eu am inceput un razboi, insa ca sa pot castiga, am nevoie de femei puternice langa mine, chiar daca in momentele in care Gheorghe Barbu le santaja, le ameninta sau le viola se considerau slabe sau femei de nimic".

Acum doua zile, cand a mers la poarta individiului si l-a injunghiat, tanara s-a luptat cu acesta, iar acum sarcina ei este in pericol.

Politistul Gheorghe Barbu este si el in spital.

Anchetatorii o acuza pe femeie de tentativa de omor, iar pe fostul ei sef de viol si santaj.

Articol recomandat de sport.ro
NEWS ALERT Veste uriașă pentru Simona Halep!
NEWS ALERT Veste uriașă pentru Simona Halep!
Citește și...
Acuzatii soc ale politistei care si-a injunghiat fostul sef:
Acuzatii soc ale politistei care si-a injunghiat fostul sef: "M-a oferit ca favor sexual colegilor"

In Olt, o tanara agent de politie si-a injunghiat miercuri seara fostul sef, intr-o criza de furie. Femeia sustine ca un an de zile barbatul i-a facut viata un calvar: a batut-o, a violat-o si chiar a oferit-o drept favor sexual altor colegi din sistem

Recomandări
Întâlnire de taină la Damasc. Presa din Siria: Șeful Serviciului Secret din România, față în față cu Bashar al-Assad
Întâlnire de taină la Damasc. Presa din Siria: Șeful Serviciului Secret din România, față în față cu Bashar al-Assad

Un diplomat european a dezvăluit, miercuri, pentru Syria TV, că Serviciului Secret din România a vizitat Siria și s-a întâlnit cu președintele Bashar al-Assad și cu directorul serviciilor de informații siriene, Hossam Luke.

Tehnologia care poate apăra România în cazul unui atac cu rachete balistice. A fost testată cu succes de Israel și SUA
Tehnologia care poate apăra România în cazul unui atac cu rachete balistice. A fost testată cu succes de Israel și SUA

Israelul și Statele Unite au folosit pentru prima oară într-o situație reală interceptoarele de rachete balistice împotriva proiectilelor lansate de Iran.

România, mamă vitregă pentru elevi. „Masa caldă” e, de fapt, rece în peste 60% din cazuri. Nu toți copiii o primesc
România, mamă vitregă pentru elevi. „Masa caldă” e, de fapt, rece în peste 60% din cazuri. Nu toți copiii o primesc

"Masa caldă" în școli este în peste 60% din cazuri un sendviș sau un pachet cu hrană rece. Programul național funcționează doar într-o treime dintre școlile alese de Ministerul Educației, care dă vina pe incompetența autorităților locale.