Peste o sută de trenuri, anulate de Paşte din cauza traficului redus. LISTA actualizată

Dată publicare: 06-04-2018 08:19
Dată actualizare: 28-11-2018 10:13


CFR, trenuri, tren

CFR Călători anunţă că, de Paşte, capacitatea de transport va fi adaptată în funcţie de dinamica traficului de pasageri, în special, la trenurile către cele mai cerute destinaţii: Braşov, Sibiu, Cluj, Constanţa, Iaşi, Satu Mare, Timişoara şi Vatra Dornei

Sâmbătă, duminică şi luni peste o sută de trenuri sunt anulate sau redistribuite din cauza traficului redus, relatează news.ro.

Potrivit CFR Călători, în minivacanţa de Paşte, capacitatea de transport va fi adaptată la nivelul întregii reţele, în funcţie de evoluţia şi dinamica traficului de pasageri, în special, la trenurile către cele mai solicitate destinaţii: Braşov, Sibiu, Cluj-Napoca, Constanţa, Iaşi, Satu Mare, Timişoara şi Vatra Dornei.

Pentru pasagerii care vor călători de la Piteşti către Mănăstirea Curtea de Argeş, duminică, trenurile din graficele obişnuite vor circula după un nou program, astfel:

Regio 13231, Piteşti (08.30) – Curtea de Argeş (09.19);
Regio 13232, Curtea de Argeş (13.30) – Piteşti (14.19).
Acestea vor opri în: Piteşti Nord, C.I.L. h., Bascov Hm, Merişani h. şi Băiculeşti h.

”În perioada 7 – 9 aprilie 2018, când traficul de călători este extrem de redus, o serie de trenuri InterRegio precum şi unele trenuri Regio nu vor circula”, anunţă CFR Călători.

Lista cu trenurile anulate

Şi agenţiile de voiaj vor avea program special în această perioadă. Agenţia de voiaj din Aeroportul Otopeni va fi deschisă în zilele de 6, 7 şi 9 aprilie.

În zilele libere de sărbătoare legală – 6, 8 şi 9 aprilie, vor fi deschise agenţiile de voiaj CFR Călători din Carrefour Colentina şi Titan din Bucureşti, Iulius Mall din Iaşi, conform programului de lucru al centrelor comerciale, restul agenţiilor de voiaj fiind închise.

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Sursa: News.ro


VIDEO PROTVPLUS.RO