Pedeapsă de 30 de ani cu executare în cazul bărbatului care anul trecut a omorât în bătaie doi soţi

14-12-2020 17:21


Condamnare finală în cazul bărbatului care anul trecut a omorât în bătaie doi soţi care se plimbau într-un parc din judeţul Timiș.

A rănit apoi şi alte persoane până să fie prins. Magistraţii au decis că individul trebuie să petreacă 30 de ani în spatele gratiilor.

Faptele îngrozitoare s-au petrecut în iulie, anul trecut, în localitatea Făget. Individul, atunci în vârstă de 33 de ani, a ajuns în parcul unde se aflau cei doi soţi şi i-a bătut cu sălbăticie.

Bărbatul a murit pe loc, iar soţia lui după scurt timp, la spital. După acest moment, bărbatul a fugit cu bicicleta, într-o localitate din apropiere, unde a rănit patru persoane care s-au nimerit să îi iasă în cale.

A reuşit apoi să fugă cu o maşină furată, sperând să ajungă în satul natal. Zeci de poliţişti l-au căutat atunci şi s-au tras inclusiv focuri de armă, până să fie capturat. Investigaţiile au arătat că individul era drogat. Prima condamnare a primit-o anul acesta, în septembrie, însă inculpatul a făcut recurs. Curtea de apel Timişoara l-a respins însă, şi a menţinut codamnare de 3 decenii de închisoare.

 

 


VIDEO PROTVPLUS.RO