O mașină a Jandarmeriei a căzut într-un șanț pe Șoseaua Fundeni. Brigada Rutieră, sancțiune pentru nesemnalizarea gropii

Ultima actualizare: 29-11-2021 13:24
masina jandarmi
Facebook/Info Trafic București și Ilfov

O maşină a Jandarmeriei a căzut, luni, într-un şanţ lat de un metru, pe Șoseaua Fundeni din Capitală, în timp ce se deplasa spre localitatea Doboroeşti pentru executarea unei misiuni.

"Maşina se deplasa pentru executarea unei misiuni în cooperare cu IPJ Ilfov în localitatea Dobroeşti. Pe Strada Fundeni, în dreptul unor lucrări la carosabil, şoferul a pierdut controlul volanului, iar autospeciala a părăsit drumul, derapând cu partea dreaptă în şanţul cu o lăţime de aproximativ un metru şi adânc de peste 1,5 metri", informează Biroul de presă al Jandarmeriei.

Niciunul dintre cei patru jandarmi aflaţi în autoturism nu a avut nevoie de îngrijiri medicale, scrie Agerpres.

"După producerea accidentului, şoferul autospecialei a fost testat cu etilotestul, iar rezultatul a fost zero. Cercetările în acest caz sunt efectuate de către lucrătorii de Poliţie", precizează sursa citată.

Brigada Rutieră a aplicat o sancţiune pentru nesemnalizarea gropii în care a căzut o maşină a Jandarmeriei
 

Brigada Rutieră a aplicat o sancţiune contravenţională executantului care efectua lucrări pe şoseaua Fundeni.

De asemenea, în cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de efectuare de lucrări neautorizate în zona drumului public.

"În jurul orei 10,00, prin apel 112, Brigada Rutieră a fost sesizată cu privire la producerea unui accident rutier, care a avut loc pe şoseaua Fundeni. Din primele date, conducătorul unei autospeciale aparţinând unei unităţi a Jandarmeriei ar fi pătruns pe o zonă în care se efectuează lucrări în partea carosabilă", informează Biroul de presă al Brigăzii Rutiere.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO