O învăţătoare dintr-o comună din Brăila este cercetată de poliţişti pentru că ar fi lovit trei elevi

Ultima actualizare: 28-11-2018 10:13

Femeia s-ar fi enervat când a văzut că un copil de la clasa a II-a, la care este învăţătoare, a fost lovit cu bulgări de zăpadă de colegii mai mari.

După izbucnirile ei violente, părinţii au depus plângeri la conducerea şcolii.

Incidentul s-ar fi petrecut într-o pauză când elevii şcolii au ieşit în curte şi au început să se joace cu bulgări de zăpadă. La scena ar fi asistat şi alţi educatori care au observat reacţia violentă a învăţătoarei.

La rândul lor, părinţii copiilor agresaţi susţin că imediat ce au auzit de incident s-au arătat revoltaţi şi cer să li se facă dreptate.
Poliţiştii o cercetează pe educatoare pentru purtarea abuzivă, iar conducerea şcolii a declanşat o anchetă disciplinară.
Învăţătoarea nu a dorit să comenteze faptele pentru care este acuzată.

Mama unui elev: "A dat cu palmele peste faţă, peste cap, în spate, ceilalţi copii au fost bătuţi, traşi de păr, i-a dat sângele pe nas, le-a adresat injurii, li s-a făcut rău, au avut stări de vomă. Această doamnă nu are ce să mai caute în şcoală, nu este la prima abatere".

Conducerea şcolii susţine că au început o anchetă administrativă când a aflat despre incident. Un dosar penal au deschis şi poliţiştii din Brăila.

De asemenea, învăţătoarea este cercetată şi de poliţişti. Femeia nu a vrut să comenteze incidentul. Deocamdată nu a fost suspendată şi continuă să predea la clasă până când se va lua o decizie în privinţa ei, în consiliul profesoral.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO