Moarte suspectă într-o casă din Dâmbovița: „Hai, mă, să vedem ce face”


Ultimul update: Vineri 20 Septembrie 2019 10:12
Data publicarii: Vineri 20 Septembrie 2019 07:28
Categorie: Stiri actuale

Moarte suspectă în judeţul Dâmboviţa. Un bărbat în vârstă de 40 de ani a fost găsit mort în casă.

Omul locuia singur după ce divorţase, iar la începutul anului şi-a pierdut ambii părinţi. Deocamdată nu se ştie ce i-a cauzat moartea, iar poliţiştii au declanşat o anchetă.

Alarma a fost dată joi seară de un vecin, după ce bărbatul nu a răspuns la telefon preţ de câteva ore.

Adrian Sică, vecin: „N-a răspuns. A venit nepotul meu cu vecinul: „Hai, mă, să vedem ce face." Eu eram în casă şi pe urmă când am ieşit la poarta ei mi-au zis că a murit Marius. Cum, mă, a murit murit Marius, ca eu ieri am stat de vorbă cu el."

La faţa locului a sosit un echipaj de la ambulanţă. Când au venit medicii aici au constatat decesul bărbatului. Bărbatul avea o fată, era divorţat şi locuia în casa părintească. Tragedia a făcut ca în urmă cu opt luni să îi moară ambii părinţi. Apropiaţii povestesc că acesta picase într-o depresie şi îşi îneca amarul în alcool.

Vasile Bidirean, vecin: „Părinţii lui au decedat cu câteva luni în urmă, la trei zile unul de celălalt. Bănuiesc că a picat într-o depresie. Era un om cât muntele, dintr-o dată s-a topit, s-a topit, s-a topit. Cred că şi-a dorit să moară."

În ultima vreme, omul nu mai avea nici loc de muncă şi se plângea şi de diverse afecţiuni, însă refuză să fie dus la medic.

Sorin Ioniță, primarul comunei Gura Ocniţei: Din păcate, un tânăr de 40 de ani şi-a pierdut viaţa. L-au găsit mort în casă. Părinţii lui au murit acum câteva luni, întâi mama, apoi tatăl. Primăria va sprijini familia şi vom încerca să rezolvăm problema creştineşte."

Deocamdată, anchetatorilor nu le este clar dacă omul şi-a pus capăt zilelor sau a decedat din cauza unor afecţiuni şi aşteaptă rezultatul autopsiei.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

VIDEO PROTVPLUS.RO