Misterul satelor obscure in care prezenta la vot a fost de 200%. Ce explicatie au autoritatile

04-08-2012 18:25

Sate obscure au devenit pentru o zi mai atragatoare decat plajele din Costinesti sau Eforie. S-a intamplat in duminica referendumului, cand primari din judete precum Olt, Dolj, Teleorman sau Arges au raportat la centru o prezenta la vot de aproape 200%.

Multi dintre ei erau turisti si au votat pe liste suplimentare, au explicat ulterior edilii. Peste o saptamana insa au disparut si turistii si punctele de interes care i-au atras in zona.

Fara sa aiba nimic iesit din comun, un avion de lupta proptit pe marginea drumului a atras duminica trecuta cel mai mare numar de turisti. Satul Coloneti din Olt a fost in topul prezentei la votul pentru referendum, cu 184%, dupa Eforie si Costinesti.

Daca e sa ne luam dupa sondaje, praful de pe ulitele unui alt sat a fost stranit duminica trecuta de aproape 200 de oameni. Multi dintre ei, straini de acesta zona.

Pentru o zi, si localitatea Raca din judetul Arges a starnit un interes maxim. Pe langa ca au votat absolut toti localnicii, 948 la numar, au mai venit la urne si peste 200 de turisti.

Si daca ar cauta cineva o alta explicatie, ar fi ca la sate, duminica trecuta, s-au strans multi nuntasi.
 


VIDEO PROTVPLUS.RO