Mesajul de la intrarea la Auschwitz, pe o firmă din Prahova. "L-a pus un tractorist"


Ultimul update: Joi 28 Martie 2019 10:51
Data publicarii: Joi 28 Martie 2019 10:44
Categorie: Stiri actuale
banner Prahova

Un banner pe care traducerea în română a mesajului de la intrarea în lagărul de la Auschwitz este afişat la poarta unei firme din judeţul Prahova.

Ziarul Incomod a descoperit la intrarea în sediul unei firme din comuna prahoveană Drăgăneşti o pancartă cu traducerea mesajului de pe poarta lagărului de la Auschwitz – „Munca te eliberează” ("Arbeit macht frei"). Este vorba de o companie de salubritate la care sunt asociate Consiliile Locale ale comunelor din zonă şi care, potrivit site-ului oficial, se ocupă de curăţenie, deratizare, dezinsecţie, dezinfecţie, colectarea şi selectarea deşeurilor şi ambalarea acestora în baloţi.

Mesajul este afişat pe partea vizibilă doar din curtea firmei, cei care vin din exterior văzând doar un banner cu numele companiei.

Întrebat de reporterii Incomod cum a ajuns mesajul acolo, administratorul firmei a explicat că “Bannerul acela a fost pus de un tractorist, un băiat care lucra la firmă. Eu nu știam ce înseamnă sunt convins că nu știa nici el, poate o fi auzit pe undeva și i-a plăcut cum sună. S-au văitat mai multe persoane care l-au văzut. O să îl dau jos vineri, pentru că oricum închidem punctul de lucru”.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Sursa: Ziarul Incomod

VIDEO PROTVPLUS.RO