Maxime de 27 de grade si ploi in mai multe zone ale tarii. Prognoza meteo pentru weekend

Dată publicare: 11-10-2013 17:44
Dată actualizare: 14-10-2013 06:47


Toamna

Sambata, in regiunile extracarpatice, VREMEA va fi normala din punct de vedere termic. Cerul va fi temporar noros si mai ales dimineata si noaptea local se va semnala ceata, asociata izolat cu burnita.

In restul teritoriului vremea se va mentine mai calda decat in mod obisnuit in aceasta perioada din an.

Cerul va fi variabil, cu innorari noaptea, cand in vestul tarii izolat va ploua slab. Se va semnala si ceata, insa doar pe arii restranse in centrul tarii. Vantul va sufla slab pana la moderat, cu unele intensificari in sudul Banatului. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 15 grade in nordul Moldovei si in Delta Dunarii si 27 de grade in Banat, iar cele minime, in general, intre 6 si 16 grade.

BUCURESTI - Regimul termic va fi caracterizat de valori in jurul celor normale ale perioadei. Cerul va fi temporar noros, iar dimineata si noaptea se va semnala ceata. Vantul va sufla slab pana la moderat. Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 20 de grade, iar cea minima va fi de 11...13 grade.

MUNTE - Vremea se va mentine usor mai calda decat in mod obisnuit la aceasta data. Cerul va fi temporar noros si izolat se vor semnala ploi slabe sau burnite. Vantul va sufla slab pana la moderat. Pe vai si in depresiuni, mai ales dimineata si noaptea, se va forma ceata.

DUMINICA - Valorile termice vor fi in continuare mai ridicate decat in mod obisinuit la aceasta data in regiunile intracarpatice si se mentin apropiate de mediile climatologice in restul teritoriului. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 14 si 25 de grade, iar cele minime intre 4 si 14 grade.

Cerul va fi temporar noros. Va ploua local in vestul si in nord-vestul tarii, mai ales seara si noaptea, iar in sud si in est si pe arii restranse in centru se va semnala ceata si izolat ploi slabe sau burnita. Vantul va sufla slab pana la moderat.

MUNTE -  Cerul va fi temporar noros si va ploua slab in Carpatii Occidentali, iar in partea a doua a intervalului si in vestul Carpatilor Meridionali. In masivele din sudul si estul tarii, mai ales dimineata, se va forma ceata asociata pe arii restranse cu burnita. Vantul va sufla slab pana la moderat. Valorile termice nu vor avea variatii semnificative fata de intervalul anterior.

Sursa: Mediafax

Tags: meteo, vremea, weekend,


VIDEO PROTVPLUS.RO