Masina "scoala" spulberata de alt autoturism in timp ce eleva invata sa parcheze. Cum s-a produs accidentul

Dată publicare: 20-07-2016 22:15
Dată actualizare: 23-07-2016 07:49


O tanara din Iasi, care lua miercuri seara lectii de condus, a avut parte de socul vietii ei. Masina pe care incerca sa o parcheze s-a rasturnat, dupa ce a fost lovita de un autoturism condus in viteza de un alt sofer.

Eleva si instructorul, aflat pe locul din dreapta, au fost transportati la spital cu o ambulanta. Masina in care se aflau a fost proiectata in alte doua vehicule parcate regulamentar.

Eleva invata sa parcheze pe o strada din Iasi, in momentul in care dintr-o curba a iesit in viteza o alta masina. Impactul a fost inevitabil, iar autoturismul "scoala" a fost proiectat in alte doua vehicule parcate, dupa care s-a rasturnat.

"Din casa am auzit cum venea cu viteza si am auzit bufnitura. Si am venit si am gasit, i-am vazut... Cred ca avea 120 la ora, ca se aude din casa cum trec, parca-s nebuni, parca vor sa zboare", povesteste un martor.

Eleva si instructorul ei au iesit pe coate din masina rasturnata. Cand au auzit bubuitura, proprietarii masinilor parcate in zona au iesit intr-un suflet, ca sa-si verifice autoturismele. Pagubele sunt insemnate.

Eleva si instructorul ei au fost transportati la spital cu rani minore. Soferul vinovat de accident este acum cercetat penal pentru vatamare corporala din culpa.


VIDEO PROTVPLUS.RO