Masca de protecţie, cel mai la modă accesoriu la târgul de nunţi. "Pentru că mi-e frică"


Ultimul update: Sambata 01 Februarie 2020 19:29
Data publicarii: Sambata 01 Februarie 2020 19:29
Categorie: Stiri actuale

Vremea frumoasă, dar și planurile mari pentru acest an, au făcut ca mii de oameni să dea năvală sâmbătă la târgul de nunți de la Palatul Parlamentului din Capitală.

Viitorii miri s-au așezat la coada impresionantă, apoi au discutat aprins despre verighete, decorul petrecerii, momentele artistice ori ședințele foto de la nuntă. Un pachet complet ridică investiția la mii de euro, cu tot cu piesa de rezistență: rochia de mireasă.

Pe un soare, am putea spune, de primăvară, de mână cu viitoarele soții, cu mamele sau cele mai bune prietene, mii de tineri s-au așezat la coada impresionantă de la Palatul Parlamentului. După zeci de minute de așteptare, au intrat într-o încăpere ticsită de oameni, dar și de zeci de propuneri pentru o nuntă de basm.

Femeie: „Eu n am reușit să intru. E foarte mare coada, un adevărat succes. Cred că și vremea bună i-a adus pe oameni aici. E foarte cald.”

Îngrijorați de numărul mare de îmbolnăviri din cauza gripei, cei mai responsabili s-au așezat la rând cu măști de protecție, având în vedere că târgul e un furnicar.

Femeie: „Am luat masca pentru că mi-e frică, dar fiecare om de aici ar trebui să aibă mască de protecție.”

Pentru nunta perfectă, Virgil și Simona au ales un wedding planner, o persoană care îi va ajuta cu organizarea. Un serviciu, însă, care costă cel puțin 2.000 de euro.

Bărbat: „Am vrut să vedem ce oferte sunt și căutăm ceva ok calitate-preț."

Cristina Bălan, wedding planner: „Un wedding planner, practic, le face toată treaba și ei trebuie să vină ca niște invitați la cel mai frumos eveniment.''

În cadrul târgului există și un loc special amenajat, care seamănă cu o pădure, iar toate elemente din jur, bucățile de lemn, mușchiul natural, florile și chiar sunetul păsărilor de pe fundal, sunt menite să îi ajute să își dea seama dacă este locul pe care îl caută sau nu.

Mire: „Te convinge mai mult să te duci și la o vizionare în locație să vezi despre ce e vorba."

Laura Constantin, PR-ul unui restaurant: „Se închiriază locația și cu un an, doi înainte, pentru că oamenii vor să pună la punct toate detaliile.''

Nicoleta Constantin, managerul unei locații: „Fiecare cuplu vine cu câte o idee. Dacă găsesc ceva pe online, pe Pinterest, întreabă dacă „putem să avem la fel la nunta noastră” și facem tot efortul.''

Trecem la capitolul Invitații de nuntă. Mulți preferă ca mesajul să fie scris caligrafic de mână și să fie împachetat manual într-un plic cu sigiliu din ceară.

Corina Stavarache: „Un pachet complet, invitații cu meniuri și place-card ajung undeva la 25-30 lei per bucată."

Agitație mare a fost și la standurile cu verighete. Căutate sunt cele nefinisate, din materiale și culori diferite și îi pot costa pe cei care caută ceva neconvențional, până la 7.000 de euro.

Cea mai mare provocare: rochia de mireasă.

Femeie: „Să nu fie foarte vaporoasă. Să fie elegantă, rafinată, de regulă ca o prințesă."

Odată ajunși la restaurant, Lorenzo le propune invitaților un număr de magie, pentru cel puțin o mie de euro.

Lorenzo Cristian, magician: „Am avut miri care și-au dorit să leviteze în timpul dansului. Sunt niște creații speciale, care sunt mai costisitoare."

Și pentru că fotografiile rămân cea mai de preț amintire a tinerilor căsătoriți, aceștia ajung să investească în ședințele foto creative, mii de euro.

Dragoș Constantin, fotograf: „Începe să conteze foarte mult locația să fie sus pe stânci, în străînătate, în principal Italia, bulgaria."

Mirii solicită acum chiar și vlog cu pregătirile din ziua nunții.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

VIDEO PROTVPLUS.RO