MAE investighează dacă sunt români printre victimele incendiilor din Grecia


Ultimul update: Miercuri 28 Noiembrie 2018 10:13
Data publicarii: Marti 24 Iulie 2018 10:39
Categorie: Stiri actuale
incendii grecia

Ambasada României la Atena are în atenție evenimentele legate de incendiile produse în Grecia, unde au murit cel puțin 50 de oameni, transmite Ministerul Român de Externe.

Reprezentanții misiunii diplomatice au întreprins, în regim de urgență, demersuri pe lângă autoritățile locale în vederea obținerii unor informații suplimentare cu privire la existența unor cetățeni români printre persoanele afectate.

Conform MAE, până în prezent, la nivelul ambasadei nu au fost primite solicitări de asistență consulară. Misiunea diplomatică este în permanent contact cu celula de criză activată la nivelul MAE elen.

Urmăriți aici desfășurarea evenimentelor tragice din Grecia

Cetățenii români afectaţi pot solicita asistenţă consulară la următoarele numere de telefon ale Ambasadei României în Republica Elenă:+30 210 6728879, +30 210 6744544, apelurile fiind redirecționate către Centrul de Contact și Suport al Cetăţenilor Români din Străinătate (CCSCRS) şi preluate de către operatorii Call Center în regim de permanență sau la numărul de urgenţă al misiunii diplomatice: +30 697 8996222.

Ambasada României la Atena monitorizează cu prioritate situația și menține legătura cu autoritățile locale, fiind pregătită să acorde asistență consulară, dacă situația o va impune.

-------------------------------------------------------------------------

Dacă vă aflați în zonele afectate puteţi lua legătura cu noi prin e-mail la stirileprotvro@protv.ro sau pe contul nostru de Facebook. Ne puteți contacta și telefonic la 021.9454 sau ne puteți trimite fotografii şi filmări pe WhatsApp, la numărul 0744 878 878. Vă rugăm să precizați numele și locul din care le transmiteți.

Sursa: StirilePROTV

Cele mai grave incendii care au lovit Grecia în ultimii 10 ani, în IMAGINI. Stare de urgență în Attica
Avertisment pentru românii care merg cu mașina în Grecia. S-a schimbat Codul Rutier
VIDEO PROTVPLUS.RO