Kovesi, întrebată de Andreea Esca ce film ar putea rezuma viața sa: ”Narcos”

Ultima actualizare: 02-03-2019 14:24
Codruţa Kovesi
Agerpres

Fosta şefă DNA Laura Codruţa Kovesi a vorbit la Europa FM despre educaţia primită de la părinţii şi bunicii ei, despre copilărie, perioada de şcoală şi despre studenţie.

Ea a spus că a învăţat de la părinţii săi să fie corectă în ceea ce face şi să fie sinceră cu oamenii.

Răspunzând întrebărilor Andreei Esca, fosta şefă DNA a spus că şi-ar dori să redevină anonimă, că cel mai mare regret al său este acela că nu are copii, iar filmul care îi rezumă cel mai bine viaţa este "Narcos".

De la părinţii mei am învăţat, în primul rând, să fiu corectă în tot ce fac şi să fiu sinceră cu oamenii şi să-i tratez pe toţi în mod egal. Părinţii mei au fost, pentru că tata nu mai este, buni tot timpul cu oamenii din jurul lor, au fost buni cu noi. Acesta este cel mai important lucru pe care l-am învăţat de la ei”, a mărturisit Laura Codruţa Kovesi în interviul acordat Andreei Esca la Europa FM.

Andreea Esca: Care ar fi un titlu de film care să rezume viața dumneavoastră?

Codruţa Kovesi: ”Narcos”.

Ea s-a referit şi la "coincidenţele" din dosarul în care este cercetată de Secţia specială pentru magistraţi.

Kovesi a vorbit şi despre pasiunea pentru sport şi despre cum a deprins activitatea în echipă ca sportiv.

Fostul șef al DNA a mai fost întrebată ce va face dacă nu va deveni procuror-şef european şi dacă va opta pentru politică.

"O să îmi continui drumul. Deocamdată sunt procuror. Îmi place acest lucru. Nu se termină viaţa cu o funcţie şi nici nu începe viaţa cu o funcţie. O să analizez opţiunile după ce voi vedea", a răspuns ea, potrivit News.ro.

Kovesi a declarat că a spus doar familiei că se va înscrie în competiţia pentru postul de procurorul-şef european, iar mama sa s-a bucurat foarte mult, respingând informaţiile referitoare la existenţa unei "super echipe secrete" în spatele demersului său.

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

 

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO