Jandarm din Galați, acuzat că a încercat să întrețină relații sexuale cu un băiat de 15 ani

Ultima actualizare: 03-10-2019 17:41

Profitând de prestigiul uniformei şi de încrederea pe care o presupune meseria de jandarm, un bărbat care lucra din 2003 în sistem, a încercat să ademenească un băiat de 15 ani şi i-ar fi propus să întreţină relaţii intime cu el.

Discuţiile dintre cei doi, purtate pe internet - au ajuns în posesia anchetatorilor. Parchetul Militar Iași a început urmărirea penală împotriva jandarmului, pentru tentativă de act sexual cu un minor. 

Surse din cadrul anchetei susțin că jandarmul a demisionat imediat după începerea cercetării penale.

Militarul este acuzat că ar fi încercat să întrețină relații sexuale cu un minor de 15 ani din Galați, pe care l-ar fi racolat de pe internet.

Anchetatorii susţin că nu trecuseră la fapte, însă în telefonul jandarmului au fost găsite dialoguri cu un conținut sexual explicit.

Militarul activa în cadrul Jandarmeriei Galați din 2003 şi până anul acesta nu a avut abateri disciplinare. În plus, a trecut toate testările psihologice cu brio.

Surse din rândul anchetatorilor susţin că militarul crescuse într-un centru de plasament, după ce a fost abandonat de părinți în copilărie.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO