Hoțul care a furat labradorul s-a văzut la ProTV și a sunat stăpânul: ”Alo, eu sunt ăla”


Ultimul update: Duminica 17 Februarie 2019 09:34
Data publicarii: Vineri 15 Februarie 2019 19:53
Categorie: Stiri actuale
furt labrador

O poveste incredibilă petrecută în Mureş a pus mii de români în mişcare. Cu toţii au ajutat la găsirea lui Lord, un labrador furat de 3 indivizi. Momentul a fost suprins de o cameră de supraveghere, iar unuia dintre hoţi i s-a văzut chipul.

Respectivul s-a recunoscut, la Ştirile Pro TV şi le-a telefonat speriat stăpânilor. Le-a promis oamenilor că le va aduce câinele, pentru că este recidivist şi nu vrea să se întoarcă în închisoare. Nu ştia că proprietarii sunt poliţişti.

Miercuri noapte, camerele de supraveghere au filmat cum 2 indivizi care purtau mănuşi încearcă să forţeze mai multe porţi dintr-un cartier din Luduș, judeţul Mureş.

La un moment dat, zăresc labradorul într-o curte şi încearcă să intre. Pentru că poarta era închisă se îndepărtează, dar nu înainte să constate că animalul este prietenos.

După câteva minute, hoţilor li se alătura un complice. Unul dintre indivizi se urcă pe gard şi cheamă uşor câinele. Căţelul se ridică în două labe, dar pentru că Lord are 40 de kilograme, hoţul nu reuşeşte să îl prindă.

Al doilea bărbat îl ajută, în timp ce al treilea se asigură că nu sunt deranjaţi. Câinele este, în cele din urmă, furat iar tâlharii se pierd în noapte.

A doua zi, familia constată că labradorul a dispărut.

Petruța Sasz, proprietara câinelui: "Dimineaţă, când m-am trezit să mă duc să îi dau să mănânce, am văzut lipsa lui şi am realizat că ceva nu este în ordine."

Oamenii au vizionat imaginile de pe camerele de supraveghere, iar mezinul familiei a făcut un apel disperat pe facebook. Postarea a adunat peste cinci mii de distribuiri şi sute de comentarii.

La câteva ore după ce l-a furat pe Lord, hoţul a ajuns pe o stradă din Cluj, l-a fotografiat şi a publicat poza cu el pe un site de anunţuri pentru a-l vinde. Imediat, o doamnă din judeţul Maramureş, care văzuse şi ea povestea câinelui, a realizat că este vorba chiar de labradorul furat.

Femeia le-a trimis proprietarilor fotografia.

Individul cerea 220 de euro pe câine, iar temerea familiei era că cineva îl va cumpăra fără să ştie că este furat.

Ce a urmat însă este cu adevărat demn de film. Hoţul s-a uitat la Știrile PRO TV şi şi-a dat seama că i se vede chipul. Aşa că a sunat disperat la cei de la care îl luase pe Lord.

Alex, proprietarul câinelui: "A spus: Alo, io sunt ăla care ţi-a furat pe Lord şi vreau neapărat să ţi-l înapoiez şi îmi cer scuze."

"Era foarte speriat la telefon şi dornic să ni-l inapieze pe Lord...", spune și proprietara.

Hoţul nu ştia însă că dăduse spargerea la o familie de poliţişti. Individului i s-a organizat un flagrant şi a fost prins când a venit să înapoieze animalul. Anchetatorii au pus mâna şi pe ceilalalti doi complici. Cât despre simpaticul căţel, s-a întors acasă.

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

 Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Sursa: Pro TV

Labradorul furat din curte a fost găsit. Hoții voiau să îl vândă pe net, cu 220 de euro
Trei indivizi filmați în timp ce fură un pui de labrador dintr-o curte, în Mureș
Trei indivizi filmați în timp ce fură un pui de labrador dintr-o curte, în Mureș
VIDEO PROTVPLUS.RO