Horoscop 4 ianuarie 2020, prezentat de Neti Sandu. Gemenii au parte de surprize

×
Codul embed a fost copiat

Horoscop 4 ianuarie 2020, prezentant de Neti Sandu. O zi cu surprize. O să ne bucurăm de fiecare clipă, şi-o să avem gesturi de bunătate față de toţi cei pe care îi iubim şi-o să fie o zi de mare încărcătură emoţională.

Vibraţia zilei este 4 şi o să fim grijulii cu ai noştri, din familie.

HOROSCOP 4 IANUARIE 2020 CAPRICORN

 

E cineva care va scoate la plimbare şi o să vă bucuraţi de prezenţa unor oameni pe care nu i-aţi mai văzut de mult şi de cadouri. E animaţie la voi, sărbătoriţi de zor, poate e ziua voastră de naştere sau sunt alţi prieteni care dau o petrecere şi o să fie distracţie.

HOROSCOP 4 IANUARIE 2020 VĂRSĂTOR

 

O s-alegeţi varianta cu relaxare, că vreţi să uitaţi de stres, de rate şi vă duceţi la tuns, la stilist, la spa. O să vă faceţi timp pentru evenimente care să va-ntrețină spiritul viu, socializaţi cu oameni alături de care o să desfăşuraţi probabil nişte proiecte rentabile.

HOROSCOP 4 IANUARIE 2020 PEŞTI

 

E un grup care vrea să vă asimileze ca să faceţi treabă împreună, să fie şi o activitate de plăcere. Poate-abia acum v-aţi rezervat un pic de timp pentru o plecare la aer curat, să schimbaţi peisajul, să vă recreaţi şi să staţi la poveşti cu prietenii.

HOROSCOP 4 IANUARIE 2020 BERBEC

 

Se poate să onoraţi invitaţia la un concert, la un spectacol de gală, să fiţi chiar în centrul atenţiei. Banii se duc pe tot felul de lucruri care vă ies în cale şi cărora nu le rezistaţi, dar face parte din distracţie, că asta va destinde, printre altele.

HOROSCOP 4 IANUARIE 2020 TAUR

 

Se poate să ajungeţi la o nuntă, e un eveniment festiv care-o să vă placă, probabil şi o să vă implicaţi în pregătiri, organizare. Întâlnire cu cineva care v-a rămas dator cu o explicaţie, sau cu cina la un restaurant şi o să se achite de obligaţia care-i rămăsese pe conştiinţă.

HOROSCOP 4 IANUARIE 2020 GEMENI

 

Cineva de departe are nişte surprize pentru voi şi o să vă încânte faptul că nu v-a uitat - iubirea scurtează distanţele. O să faceţi mişcare, poate-i luaţi şi pe copii, să menţineţi organismul în cea mai bună formă şi să fie ceva creativ, să daţi drumul unui proiect cât de curând.

HOROSCOP 4 IANUARIE 2020 RAC

 

Apare cineva dintr-o mai veche relaţie şi tot insistă, poate vă răzgândiţi şi continuaţi relaţia - dar nu poate hotărî în locul vostru. O să treceţi în revistă nişte locuri, evenimente, sunt oameni cu care-aveți multe în comun şi o să vă armonizaţi frumos zilele-astea.

HOROSCOP 4 IANUARIE 2020 LEU

 

Sfera partenerială e activată şi o să vă abordeze acea persoană care va dă târcoale de ceva vreme. Vă-ntâlniţi cu rude, cu familie, şi cu prieteni c-aveţi un sărbătorit, poate se căsătoreşte cineva sau e un botez, şi o să chefuiţi pe cinste.

HOROSCOP 4 IANUARIE 2020 FECIOARĂ

 

O să aflaţi cui îi pasă de voi, ce-şi doreşte de la voi această persoană şi o să vedeţi în ce relaţie puteţi rămâne. Poate mai preparaţi câte ceva bun de mâncare şi-i chemaţi pe prieteni să luaţi masa împreună, că nu s-au încheiat sărbătorile.

HOROSCOP 4 IANUARIE 2020 BALANŢA

 

Un prieten cu care ați avut vreo neînţelegere apare, şi orice conflict o să se stingă, e un nou început pentru toate. Se organizează un party şi o să vă-ntâlniţi cu mulţi dintre cei care v-au promis de mult că vă fac o vizită, dar n-au avut timp, şi-o să vă distraţi.

HOROSCOP 4 IANUARIE 2020 SCORPION

 

V-aţi propus o ieşire la aer, să vizitaţi poate nişte locuri noi, să faceţi ceva deosebit de acest început de an. O s-aveţi curaj s-o porniţi la un drum, fie el şi mai lung, dacă acolo se afla fiinţa de care vă leagă un trecut încărcat de amintiri şi cu care vă puteţi făuri un viitor.

HOROSCOP 4 IANUARIE 2020 SĂGETĂTOR

 

E cineva care va-ntoarce vizită şi o să petreceţi câteva ore minunate împreună şi o să vă armonizaţi frumos. Poate se reuneşte familia cu un prilej anume şi o să vă faceţi planuri pentru o sărbătoare cu mulţi invitaţi şi o să pună toată lumea umărul să iasă ca la carte.

Articol recomandat de sport.ro
Marcel Ciolacu intervine într-o nouă controversă din fotbalul românesc: „Totul se va debloca! Se va face dreptate!”
Marcel Ciolacu intervine într-o nouă controversă din fotbalul românesc: „Totul se va debloca! Se va face dreptate!”
Citește și...
Horoscop 3 ianuarie 2020, cu Neti Sandu. Racii încep o activitate care le aduce bani
Horoscop 3 ianuarie 2020, cu Neti Sandu. Racii încep o activitate care le aduce bani

Horoscop 3 ianuarie 2020, prezentant de Neti Sandu. Să dăm şansa unui nou început într-o relaţie şi să privim înainte cu încredere să ne alimentăm din această energie de-nceput de an.

Recomandări
Autoritățile au fost în alertă după o posibilă pătrundere neautorizată în spațiul aerian românesc. Mărturiile localnicilor
Autoritățile au fost în alertă după o posibilă pătrundere neautorizată în spațiul aerian românesc. Mărturiile localnicilor

Un nou atac rusesc cu drone asupra Ucrainei a pus în alertă autoritățile de la noi. Oamenii din Galați și Brăila au fost anunțați să rămână la adăpost, iar unii localnici chiar susțin că au auzit un zgomot ce părea a fi un avion.

Dreptatea în Romania pare că se face azi cu mâinile legate. Justiție pe prescripție – o anchetă marca România, te iubesc!
Dreptatea în Romania pare că se face azi cu mâinile legate. Justiție pe prescripție – o anchetă marca România, te iubesc!

Dacă statul nu depune eforturi și nu acționează la timp că să-i prindă pe răufăcători, aceștia scapă prin prescripție.

Mărturiile tatălui DJ-iței Lalla, tânăra găsită moartă pe plaja din Mamaia. „Lucrurile le-a dus el la poliție” | ANIMAȚIE
Mărturiile tatălui DJ-iței Lalla, tânăra găsită moartă pe plaja din Mamaia. „Lucrurile le-a dus el la poliție” | ANIMAȚIE

La mai bine de 48 de ore de când Laura Roșca, DJ Lalla, a fost găsită moartă pe o plajă din stațiunea Mamaia, un bărbat care ieșise la plimbare i-a descoperit telefonul, căștile și încălțămintea.