Horoscop 13 octombrie, cu Neti Sandu. Fecioara se mută la casa ei și vrea să aducă pe lume un copil

Ultima actualizare: 13-10-2021 09:47

O zi cu reușite. E momentul să depunem toate eforturile ca să ne ducem planurile la îndeplinire și să nu rămânem nimănui datori.

 

Vibrația zilei este 4 și o să avem grijă de familie, să se simtă apărată. Să vedem ce se întâmplă în fiecare dintre zodii.

 

Horoscop 13 octombrie BALANȚĂ

 

Poate apelați, totuși, la un credit bancar ca să vă luați o mașină, indiferent de care – nouă sau la mâna a doua.

Ies la iveală adevăruri care să vă deschidă noi perspective atât în plan profesional, cât și personal și o să lichidați toate restanțele ca să-ncepeți proiecte nou-nouțe.

 

Horoscop 13 octombrie SCORPION

 

Se poate să urmeze o perioadă mai bănoasă că veți lucra și în timpul liber la ceva care să v-aducă mai mulți bani în casă.

E bine să vă-ngrjiți și de sănătatea voastră și de a celor din familie că v-ați cam neglijat și nu se poate să aveți spor la treabă și chef dacă nu vă simțiți în formă.

 

Horoscop 13 octombrie SĂGETĂTOR

 

Poate se-ntorc banii pe care i-ați împrumutat unor prieteni și v-ați putea plimba pe undeva în weekend dacă tot faceți rost de bani.

O să cheltuiți niște bani ca să dați refresh înfățișării și să le mai luați și alor voștri câte ceva care să le insufle o stare de spirit mult mai bună că aveți nevoie cu toții de un stimulent.

 

Horoscop 13 octombrie CAPRICORN

 

E momentul să faceți niste schimbări în viața voastră și să vă oferiți niște șanse de câștiguri, că doar așa veți strânge un capital.

Surprizele se țin lanț și ar fi bine să țineți pasul cu noutățile, că or să vă solicite diverse persoane care vor să colaborați la un proiect, sau la mai multe.

 

Horoscop 13 octombrie VĂRSĂTOR

 

Poate-o să aprofundați niște studii dac-aveți vreo lucrare pentru școală, sau o fi un examen de dat și e solicitant.

Poate v-ați pus toate speranțele în cineva care e ocupat, momentan, cu alte treburi și dac-o s-aveți răbdare o să-și întoarcă fața spre voi – dacă nu, o să vă simțiți ignorați.

 

Horoscop 13 octombrie PEȘTI

 

Ați putea ieși la rampă cu ceva nou care să stârnească admirația celor din jur și să vă asigurați un loc de top în ierarhia de business.

O să vă faceți timp și drum să parafați niște acte la notariat, dacă nu se pot rezolva altfel, prin telefon, online ca să fiți protejați și voi și ceilalți.

 

Horoscop 13 octombrie BERBEC

 

Relația cu partenerul de cuplu promite să fie ceva mai armonioasă și o să lăsați toate neînțelegerile în urmă, să nu vă mai afecteze.

O să interacționați cu niște oameni care vor să semnați un contract de colaborare și dacă o să vă declarați mulțumiți o să permanentizați contractul respectiv.

 

Horoscop 13 octombrie TAUR

 

Poate aveți de urmat un tratament pentru o și mai bună funcționare a organismului și o să vă asigurați o sănătate robustă.

Vi se vor semna nite cereri, poate veți beneficia de niște avantaje la serviciu și o să vă faceți timp după program să vă ocupați de problemele casei.

 

Horoscop 13 octombrie GEMENI

 

Vă parvin ceva sume de bani și vă trebui să plătiți și niște taxe, facturi de care uitaserăți.

O să apelați la o preocupare colaterală ca să aveți mai mulți bani și o să faceți lucruri de plăcere, pe care mai apoi să le valorificați.

 

Horoscop 13 octombrie RAC

 

Sunt niște plăți de făcut, poate o fi un impozit pe care l-ați tot amânat și o să vă eliberați de datorii de tot felul.

Poate ați făcut comandă online de vreo piesă de mobilier, sau le luați copiilor tabletă, laptop, sau câte ceva de care au mare nevoie ca să învețe.

 

Horoscop 13 octombrie LEU

 

Sfera sentimentală are tot ce-i trebuie ca să vă ofere o stare de spirit cât se poate de bună, o împlinire sufletească.

Se poate să vă ocupați de școala copiilor, de grădiniță, e de clarificat o situație și n-o să vă lăsați până n-o să fie luată și ultima semnătură, ca să fie totul legal.

 

Horoscop 13 octombrie FECIOARĂ

 

Poate v-ați decis să vă mutați la casa voastră că vreți să experimentați traiul în doi și să aduceți pe lume un copil.

Vă dați întâlnire cu niște negociatori ca să vedeți ce se mai poate salva dintr-o colaborare, c-ați vrea să fie echitabil, că nu mai vreți să v-alegeți doar cu efortul.

 

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO