Grav accident in jud. Arges. Un mort si cinci raniti, dupa ce un microbuz s-a rasturnat intr-o curba periculoasa

Dată publicare: 30-03-2014 08:54
Dată actualizare: 02-04-2014 06:53


microbuz

O persoana a murit si alte cinci au fost ranite, duminica dimineata, dupa ce microbuzul in care se aflau si care circula pe un drum din localitatea Moraresti, judetul Arges, s-a rasturnat intr-o curba periculoasa.

Potrivit datelor furnizate de catre reprezentantii Inspectoratului de Politie Judetean Arges, un microbuz in care se aflau soferul si opt pasageri s-a rasturnat pe un drum din localitatea Moraresti, la granita judetului Arges cu judetul Valcea, dupa ce soferul a pierdut controlul volanului intr-o curba periculoasa, iar masina a iesit de pe carosabil si s-a rasturnat intr-un sant de pe marginea drumului.

In urma accidentului, o persoana a murit, alta persoana a fost grav ranita si alte patru au suferit rani usoare, in timp ce soferul si doi pasageri au scapat fara rani. Conform politistilor, microbuzul, care este un autovehicul de noua locuri, intre care unul pentru sofer si opt pentru pasageri, nu apartine vreunei firme care sa efectueze curse regulate pentru transport de persoane, masina apartinand soferului.

Ranitii au fost transportati la spitale din judetele Arges si Pitesti. Politia a deschis dosar penal pentru ucidere din culpa si vatamare corporala din culpa.

Sursa: Pro TV


VIDEO PROTVPLUS.RO