Marcel Vela, surprins la o terasă închisă. Explicaţia lui: "Nu are acoperiş"

Dată publicare: 23-03-2021 22:40
Dată actualizare: 24-03-2021 08:58


Marcel Vela

Fostul ministru de Interne Marcel Vela a fost surprins la o terasă închisă din București, aparent fără respectarea regulilor de distanțare, chiar în ziua în care Capitala a depășit o incidență a infectărilor de 6 la mie.

UPDATE 22:40 Într-o intervenţie telefonică la Digi 24, fostul ministru de Interne a explicat că imaginile filmate, în care el apare stând la masă cu alte persoane au fost realizate marţi seară la o terasă care nu are acoperiş, dar care are pereţi.

"Este acoperiş deschis şi structura are nişte grinzi dintr-o parte în alta ca să susţină pereţii laterali. Dacă nu are acoperiş este deschisă. Era acoperişul rabatat, deci nu avea acoperiş, e foarte logic ce vă explic şi puteţi verifica”, a afirmat fostul ministru.

Marcel Vela a precizat că deasupra mesei sale se afla un radiator, că masa de lângă cea la care a stat era liberă şi că a respectat regula care prevede ca la o masă să nu stea mai mult de şase persoane care nu sunt membri ai aceleiaşi familii.
 

Marcel Vela a fost surprins marți în centrul Capitalei, în zona bulevardului Decebal, la o terasă complet acoperită, care contravine normelor în vigoare, scrie Digi 24.

Terasele sunt definite ca spații dispuse în exteriorul clădirilor, cu un tavan și un singur perete.

Din imagini se poate observa că la interior erau ocupate mare parte dintre mese la distanțe care nu pot asigura o protecție sanitară, fapt care nu l-a împiedicat pe fostul ministru de Interne care tocmai ce discutase despre pericolul COVID să nu se relaxeze alături de câțiva prieteni.

Marcel Vela tocmai participase la o ședință de bilanț la Ministerul de Interne, în ziua în care autoritățile au discutat despre restricțiile care trebuie impuse pentru stoparea extinderii pandemiei de Covid-19.

Invitat să comenteze imaginile în care a fost surprins fostul ministru Marcel Vela, prefectul Capitalei, Alin Nica, a spus că sunt ”revoltătoare”.

 

Sursa: StirilePROTV


VIDEO PROTVPLUS.RO