Fost deputat PSD, urmărit internațional, fotografiat într-o altă țară. Reacția Poliției Române


Ultimul update: Vineri 22 Noiembrie 2019 18:56
Data publicarii: Vineri 22 Noiembrie 2019 18:39
Categorie: Stiri actuale
Cristian Rizea, urmărit internațional, fotografiat într-o altă țară

Fostul deputat PSD Cristian Rizea, dat în urmărire internaţională în urma unei condamnări la 4 ani şi 8 luni de închisoare cu executare, a fost fotografiat la Chişinău, ducându-și copilul la școală.

Potrivit unei publicații, citate de News.ro, fostul deputat PSD ar fi închiriat un apartament într-un luxos complex rezidenţial din Chişinău și, pentru a nu fi recunoscut, şi-ar fi lăsat barbă.

Rizea pare să aibă același program zilnic, își duce fiul la o școală privată din oraș, unde taxa anuală este de aproximativ 6.000 euro, își face cumpărăturile la un interval de câteva zile și se asigură înainte de a ieşi din bloc că nu este urmărit.

Rizea deţine şi cetăţenia moldovenească, obţinută rapid şi cu ajutorul unor oficiali PSD care au avut legături în zona de putere de la Chişinău, potrivit sursei citate.

Reacția Poliției Române

IGPR a anunțat, vineri seară, într-un comunicat, că nicio ţară nu a furnizat, prin intermediul canalelor de cooperare poliţienească internaţionale, informaţii care să ducă la depistarea lui Cristian Rizea.

”Referitor la urmaritul international Rizea Cristian, facem precizarea că această persoană figurează dat în urmărire naţională şi internaţională. Până în acest moment, nicio ţară nu a furnizat, prin intermediul canalelor de cooperare poliţienească internaţionale informaţii referitoare la depistarea acestuia”, a transmis Poliţia Română.

Rizea, condamnat pentru trafic de influenţă şi spălare de bani

 

Fostul deputat Cristian Rizea, trimis în judecată de DNA alături de omul de afaceri Lucian Colţea, care i-ar fi dat 300.000 de euro ca să intervină la RAAPPS pentru retrocedarea unui teren într-o zonă rezidenţială din Bucureşti şi la Primăria Chiajna pentru un teren aflat în litigiu, a fost condamnat în 18 martie la patru ani şi opt luni de închisoare cu executare pentru trafic de influenţă şi spălare de bani.

În 19 martie, după ce nu s-a predat, a fost dat în urmărire internaţională.

 

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Sursa: News.ro

VIDEO PROTVPLUS.RO