Execuţie în stil mafiot. Cine este bărbatul găsit împușcat în mașină, în Vrancea

Ultima actualizare: 23-02-2019 09:31

Execuţie în stil mafiot vineri într-o localitate de lângă Focşani. Un bărbat de 61 de ani, patron al unei case de schimb valutar, a fost găsit pe marginea unui drum judeţean, împuşcat în propria maşină.

Cazul este cercetat de poliţiştii din Vrancea sub coordonarea unui procuror criminalist. Conducerea Poliţiei Române a trimis la faţa locului şi o echipă de la Direcţia de investigaţii criminale.

Alarma a fost dată de un trecător care a văzut trupul neînsufleţit al bărbatului într-o maşină, pe marginea unui drum judeţean în apropierea localităţii Slobozia Ciorăşti, judeţul Vrancea. Maşina era avariată şi avea urme de focuri de armă. O echipă de criminalişti şi un procuror au ajuns la faţa locului pentru a face verificări.

Paula Enache, IPJ Vrancea: Poliţiştii ajunşi la faţa locului au constatat că cele sesizate se confirmă fiind identificat cadavrul uni bărbat în vârstă de aproximativ 61 de ani.

După mai multe căutări, doua autoturisme au fost găsite abandonate. Una dintre maşini era urmărită de un echipaj de poliţie iar şoferul şi pasagerul din dreapta au abandonat vehiculul şi s-au făcut nevăzuţi.

Martor: Am văzut o maşină care venea dinspre Râmnic, a intrat cu o viteză foarte mare în parcare, au tras maşina undeva acolo lângă gard,au sărit, au fugit prin fața restaurantului şi s-au dus către o grădină în spate. După ce au fugit şi asta a venit şi maşina de poliţie în urma lor.

Martor: I-am văzut când au sărit gardul, erau două persoane,i-am văzut de la spate. Fugeau de poliţie astfel se explică.

Criminaliştii au căutat la faţa locului gloanţe şi urme care să-i ducă la făptaşi. Ancheta se desfăşoară sub coordonarea procurorilor de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Vrancea. Poliţiştii sunt în alertă şi organizat filtre în tot judeţul.

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

 Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO