Scandal la Ciorani, în Prahova. Doi soți au fost batuți pe stradă de un vecin, supărat că au acoperit cu moloz o groapă din asfalt.

Agresorul a fost amendat și a fost dechis în acest caz și un dosar penal pentru loviri și alte violențe.

O roabă încărcată cu moloz a declanșat un întreg scandal pe o stradă din Ciorani. Când a văzut bucățile de piatră și cărămidă sfărâmată în mijlocul drumului, bărbatul de 37 de ani a sărit la  bătaie. A aruncat cu bolovani, l-a lovit cu o bâtă și apoi cu lopata pe cel ce voia doar să astupe o groapă de pe stradă.

Corneliu Radu, victimă:A sărit gardul cu bâta la mine, a sărit și a dat în soție și a început să dea cu bâta în mine și în soție, m-am aparat și eu. Cât să te aperi cu o roabă goală. Soția lui s-a dus, a luat cuțitul și s-a ajuns unde s-a ajuns.

Mihai Gabriel Dinu, vecin:I-a dat și cu piatra în cap și cu coada aia de lopată.

Reporter: Și pe amândoi i-a bătut?

Mihai Gabriel Dinu, vecin: Da, da.

O ambulanță i-a transportat pe cei doi soți la spital. Femeia e plină de vânătăi, iar bărbatul are o rană deschisă la cap.

Maria Magdalena, purtătorul de cuvânt al IJP Prahova: Față de bărbatul de 37 de ani s-a luat măsura sancționarii contravenționale.

Omul a fost amendat cu 400 de lei. Sătenii spun că între cele două familii, scandalurile se țin lanț de doi ani.

Georgeta Radu, soția victimei: Nu numai cu noi se ia, cu toată lumea se ceartă. Au mai bătut pe devale, au mai bătut băieți tineri. Am avut și mâna ruptă acum doi ani. Mi-a dat cu scaunul în mână.

Iuliana Radu, fiica victimei: Vrem un ordin de restricție pentru că ne este teamă.

Polițiștii au deschis și un dosar de cercetare penală pentru loviri sau alte violențe.