Detalii cutremurătoare în cazul bărbatului care și-a ucis nepoata pentru că plângea prea tare

×
Codul embed a fost copiat

Ies la iveală detalii cutremurătoare în cazul bărbatului care și-a ucis nepoata pentru că plângea. Totul s-a întâmplat într-o familie din Câineni, județul Vâlcea.

Fetița de doi ani și opt luni a murit, după ce a fost trântită de ciment de unchiul ei, exasperat de plânsetul copilei. Atat ea, cat și frățiorul ei, de numai nouă luni, se aflau în grija bărbatului, pentru că părinții celor mici plecaseră la muncă în Germania. Individul, la rândul lui tată a doi copii mici, a fost arestat pentru omor.

Atenție, urmează detalii care vă pot afecta emoțional!

Fetița a început să plângă în toiul nopții și nu se mai oprea. Unchiul copilei, un bărbat de 25 de ani, și soția lui aveau în grijă patru copii. Doi ai lor, ambii mai mici de cinci ani, și doi nepoți.

Exasperat de plânsul copilei, unchiul a scuturat-o pe fetiță, apoi a lovit-o și, în cele din urmă, a trântit-o pe ciment. Când a văzut că biata de ea nu mai mișcă, a chemat ambulanța.
 
Ioana Octavia Mătăcuță, purtătorul de cuvânt Spitalul de Pediatrie Sibiu: "A fost internată în secția terapie intensivă chirurgicală, s-a intervenit chirugical însă din păcate cazul a fost depășit. În cursul zilei următoare, din nefericire fetița a decedat."

Citește și
Pedeapsa primită de doctorița din Suceava judecată pentru că a luat mită de la 280 de pacienți bolnavi de cancer în 20 de zile

Medicii au constatat că fetița avea lovituri grave la cap, dar și leziuni la ficat și rinichi. Unchiul ei a fost încătușat în scurt timp și a recunoscut că ...și-a pierdut cumpătul.

Vasile Puiu, vecin: "Eu am lucrat împreună cu el, un băiat de nota 10, cuminte. Nu l-am știut să facă probleme din astea cu copiii, cu familia. Acum orice om are câte o furie așa, câte un nerv. Probleme să-și bată copiii, nu știu. E și el tată, are doi copii, o fată, un băiat dar mă gândesc că accesul ăsta de furie l-a... învins."

Rudele și apropiații nu pot să-și explice ieșirea violentă a bărbatului. Avea copiii surorii sale în grijă de numai o lună.

Bunica fetei: "Fata mea a lăsat în grijă la fratele ei. Că au plecat în Germania. Nu știu ce s-a întâmplat."

Vecină: "Foarte rău a fost, foarte rău. Ne-a șocat pe toată lumea, nu ne așteptam de un asemenea lucru. A plecat în Germania la muncă, a lăsat copiii cu încredere că a fost fratele ei, nu se aștepta nici femeia de șocul ăsta."

Părinții copilei s-au întors din Germania, pentru înmormântare. Cei de la protecția copilului au decis ca, deocamdată, băiețelul lor de nouă luni să rămână în grija statului.

Articol recomandat de sport.ro
FOTO Așteptarea a luat sfârșit pentru fanii tinerei care a făcut senzație în Qatar! S-a pozat topless
FOTO Așteptarea a luat sfârșit pentru fanii tinerei care a făcut senzație în Qatar! S-a pozat topless
Citește și...
Un bărbat din Vâlcea a ucis-o pe fiica surorii sale, de nici trei ani. S-a enervat că plângea şi a aruncat-o pe podea
Un bărbat din Vâlcea a ucis-o pe fiica surorii sale, de nici trei ani. S-a enervat că plângea şi a aruncat-o pe podea

Un bărbat din judeţul Vâlcea a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, după ce a ucis-o pe fiica surorii sale, în vârstă de doi ani şi 11 luni, care îi fusese încredinţată de părinţi, el enervându-se pentru că aceasta plângea şi a aruncat-o pe podea.

Recomandări
Ucraina a retras de urgență o temută armă americană de pe front. Este prea slabă în lupta cu Rusia
Ucraina a retras de urgență o temută armă americană de pe front. Este prea slabă în lupta cu Rusia

Armata Ucrainei a decis să retragă una dintre armele pe care i le-a furnizat Washingtonul, după ce s-a constatat că este vulnerabilă în timpul atacurilor rusești.

Cine sunt politicienii cu dosare penale care candidează la alegerile locale. La Iași, primarul Mihai Chirica are 4 dosare
Cine sunt politicienii cu dosare penale care candidează la alegerile locale. La Iași, primarul Mihai Chirica are 4 dosare

Acuzațiile procurorilor și dosarele penale întocmite pe numele lor nu îi țin pe politicieni departe de funcții. 

Curtea Supremă din SUA a dezbătut imunitatea penală a lui Trump.
Curtea Supremă din SUA a dezbătut imunitatea penală a lui Trump. "Fără ea, nu vei face nimic, devii un președinte onorific"

Curtea Supremă a SUA a dezbăutut, joi, imunitatea penală a lui Donald Trump. Majoritar conservatoare, aceasta a părut să respingă argumentele candidatului republican la Casa Albă.