Dan si Camelia Voiculescu, Sorin Alexandrescu si Serban Pop,deferiti justitiei in dosarul de santaj

Ultima actualizare: 04-10-2013 06:51

Dan Voiculescu si fiica sa Camelia au fost trimisi in judecata, alaturi de dierctorul general Antena TV Group SA, Sorin Alexandrescu, si de fostul sef ANAF, Serban Pop, in dosarul privind santajarea administratorului RCS&RDS Ioan Bendei.

Potrivit Directiei Nationale Anticoruptie (DNA), Sorin Alexandrescu va fi judecat pentru santaj, in timp ce Dan Voiculescu si fiica sa au fost deferiti justitiei pentru complicitate la aceasta infractiune.

Serban Pop, presedinte al Agentiei Nationale de Administrare Fiscala (ANAF) la data faptelor, avocat suspendat, este acuzat de folosire, in orice mod, de informatii ce nu sunt destinate publicitatii, ori permiterea accesului unor persoane neautorizate la aceste informatii, se precizeaza intr-un comunicat de marti al DNA.

In acelasi dosar va fi judecat, pentru complicitate la santaj, George Daniel Matiescu, director general al Intact Publishing SRL.

De asemenea, procurorii au trimis in judecata SC Antena TV Group SA si Intact Publishing SRL, pentru santaj, si SC Antena 3 SA, pentru complicitate la santaj.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO