Cum au fost reamenajate ghișeele de la casele de pensii din București

31-01-2020 14:35


Ministrul Muncii Violeta Alexandru a publicat, vineri, pe Facebook, câteva fotografii în care arată cum au fost reamenajate zonele de lucru cu publicul de la casele de pensii din Bucureşti.

Aceasta a publicat o fotografie cu modul în care arătau ghişeele de lucrul cu publicul de la casele de pensii în urmă cu două săptămâni şi cum arată acum, după ce zonele au fost reamenajate, astfel încât pensionarii să stea confortabil.

”Fără ziduri. Masă la care se aşează atât pensionarul cât şi funcţionarul. De la egal la egal. Cu bonuri de ordine. Urmează alte probleme rezolvate. Aveţi încredere”, a mai scris ministrul Muncii.

În 16 ianuarie, Violeta Alexandru a anunţat că, până în 31 ianuarie, Casele locale de pensii din Bucureşti trebuie să reamenajeze zona de lucru cu publicul, pentru a înlătura pereţii dintre angajaţi şi cetăţeni.

"Pensionarul nu stă în picioare cu capul plecat în faţa funcţionarului", a arătat Alexandru, care a emis un ordin prin care zona trebuie amenajată cu mese cu câte două scaune, astfel încât şi funcţionarii şi pensionarii să poată sta comod.

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO