Cum au ajuns doi romani pe lista celor mai cautati infractori din Marea Britanie

Dată publicare: 17-04-2013 17:55
Dată actualizare: 20-04-2013 06:59


infractori

Organizatia independenta de combatere a criminalitatii Crimestoppers si Scotland Yard au publicat o lista cu numele a 17 straini cautati pentru diverse infractiuni.

Dintre acestia noua sunt polonezi, iar restul provin din Albania, Romania, Lituania, Turcia, Ungaria si Letonia, relateaza Mediafax.

Potrivit editiei electronice a cotidianului britanic, printre cei 17 straini se afla si doi romani. Unul dintre ei este Constantin Niciu (foto 1), in varsta de 34 de ani, care a rapit doi barbati in Romania, iar celalalt este Vasile Vladu (foto 2), in varsta de 30 de ani, care apare si sub numele de Marius Cionca, acuzat de crima.

Constantin Niciu, supranumit "Stucut" si dat in urmarire generala in Romania, a fost condamnat la 11,6 ani de inchisoare de magistratii Tribunalului Hunedoara pentru pentru talharie si lipsire de libertate.

Printre infractori se numara ucigasi, violatori, talhari si proxeneti despre care se crede ca s-ar ascunde in Marea Britanie. Atunci cand ii vor captura, autoritatile britanice ii vor extrada catre tarile de origine.

"Fugarii straini care ascund aici sunt o amenintare pentru
comunitatile locale. Vrem acesti infractori afara de pe teritoriul britanic", a declarat Roger Critchell, de la Crimestoppers.

 

Sursa: Pro TV

Tags: infractori,


VIDEO PROTVPLUS.RO