Cum a venit senatoarea AUR Diana Șoșoacă la Parlament. ”Nu mai discut pentru că sunt sătulă”

Ultima actualizare: 22-12-2020 13:38
Cum a venit senatoarea AUR Diana Șoșoacă la Parlament. ”Nu mai discut pentru că sunt sătulă”
StirilePROTV

Senatoarea AUR Diana Șoșoacă a venit marți la Parlament cu o mască specială, transparentă, din plastic. Asta după ce luni, în prima zi de muncă, a refuzat să poarte mască, spunând că are o adeverință medicală care o exceptează de la obligativitate.

 

”Eu sunt cu legea, dacă mie îmi respecți legea, e OK”, a declarat senatoarea AUR referindu-se la discuția de luni despre purtarea măștii.

”Nu mai discut pentru că sunt sătulă. Autoritățile au spus că, pentru Senat, pentru că eu m-am angajat la Senat, să mă duc la medicul de Medicina Muncii să îmi dea o ștampilă. În rest, eu sunt avocat, am profesie liberală, mi-o eliberează medicul de familie, nu poți să restricționezi. Și dacă te duci la medicul de Medicina Muncii, credeți-mă că tot te duci la medicul de familie să ți-o înregistrezi”, a spus Șoșoacă.

Senatoarea AUR a dat vina pe ”malițiozitatea unora” pentru controversele stârnite luni în privința problemei sale.

”Deci medicul de familie este ultimul om care eliberează, nu medicul de Medicina Muncii. Astea sunt niște interpretări care nu au legătură cu legea, ci cu malițiozitatea unora, pe care nu o înțeleg”, a afirmat Diana Șoșoacă.

 

Senatoarea AUR consideră că măștile ”fac mai mult rău decât bine”

 

În plus, senatoarea AUR consideră că aceste măști de protecție trebuie verificate înainte de a fi purtate, pentru că fac ”mai mult rău decât bine”.

”Eu cred că mai important decât masca ar trebui să vă duceți să verificați, că s-ar putea să vă facă mai mult rău decât bine”, explică senatoarea.

Șoșoaca a refuzat luni să dezvăluie afecțiunea medicală pentru care are adeverință medicală ce o exceptă de la obligativitatea purtării măștii: ”Nu pot să vă spun, pentru că este confidențial. Nu se trece peste lege, cum eu respect legea, respectați-o și dumneavoastră”.

”Puneți-mă să port masca un timp, să vedeți cum leșin. E imposibil”, a declarat Diana Șoșoacă.

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO