Cu ce s-ar ocupa fiica lui Gheorghe Dincă. Om de afaceri: ”Le aducea fete, și minore”

×
Codul embed a fost copiat

Procurorul care s-a ocupat inițial de cazul de la Caracal a fost suspendat provizoriu din funcție. Decizia a fost luată joi de secția de procurori a CSM.

Între timp, a apărut un om de afaceri care aduce grave acuzații fiicei lui Gheorghe Dincă. Potrivit lui, femeia, care locuiește în Arad, ar face parte dintr-o rețea de trafic de persoane.

Ştirile PRO TV au luat legătura telefonic cu fiica lui Gheorghe Dincă, pentru a comenta acuzaţiile aduse de omul de afaceri din Arad. Daniela Dincă a răspuns scurt ca va face precizări vineri.

Fiica lui Gheorghe Dincă, susţine omul de afaceri, ar administra un fond de vânătoare de lângă Arad, care a aparţinut unui cetăţean italian, decedat în februarie. Aici ar fi venit de-a lungul timpului mai mulţi oaspeţi din Italia, dispuşi să plătească mii de euro ca să vâneze.

Pe pagina de Facebook a domeniului de vânătoare, gazdele se recomandă drept „o echipă de vânători profesionişti, care îi vor însoţi pe participanţi, inclusiv în momentele de relaxare".

Citește și
perchezitii Caracal
Cercetări la locuința lui Gheorghe Dincă. Telefonul Alexandrei a fost găsit în parc
După ce cântăreața Anca Pop a plonjat în Dunăre cu mașina și a murit, șefii CNAIR au montat un parapet despre care inițial spuneau că „nu se justifică”

Postările sunt făcute în august 2016, iar în dreptul persoanei de contact apare numele fiicei lui Gheorghe Dincă.

Nicolae Cilan, om de afaceri: După ce se terminau acele partide de vânătoare, oamenii care veneau la vânătoare aveau nevoie să se distreze şi, cum Daniela era omul de bază, care se ocupa de fondul de vânătoare, cât şi de ce se întâmplă după vânătoare, ea se ocupa ca persoanelele respective să se distreze. Asta ce înseamnă? Asta înseamnă că le aducea fete, îi ducea la masă, îi ducea unde să doarmă. Discutăm de minore? Şi minore şi...fete, na."

Ca să îşi susţină acuzaţiile, omul de afaceri din Arad a prezentat numele a doi italieni care, spune el, ar fi participat la partidele de vânătoare, unde erau invitaţi străinii. Aceştia ar fi dispuşi să vină în România ca să dea declaraţii autorităţilor.

Participant la vânătoare: „Pe Daniela am văzut-o de multe ori în Italia cu fete, dar nu ştiu să spun dacă erau sau nu adolescente. Eu am văzut-o în Italia de multe ori, lucra cu una foarte tânără, nu ştiu câţi ani avea."

Omul de afaceri din Arad a vorbit şi despre Gheorghe Dincă. Individul arestat în cazul dispariţiei Alexandrei Macesanu şi Luizei Melencu ar fi făcut, susţine bărbatul, mai multe drumuri în Italia.

Nicolae Cilan, om de afaceri: „Ducea persoane la muncă în Italia. Ceva de genul. Asta am auzit. Nu le plătea..."

Nicolae Cilan a povestit şi un episod violent în care au fost implicaţi Gheorghe Dincă şi soţia lui.

Nicolae Cilan, om de afaceri:Am înţeles că o legat-o cu lanţuri, nu cu sârmă, iar că Daniela i-ar fi oferit îngrijiri medicale."

Omul de afaceri din Arad nu a putut să furnizeze probe cu care să susţină niciuna dintre declaraţiile pe care le-a făcut. Nicolae Cilan a fost partener de afaceri cu italianul care a deţinut fondul de vânătoare, pe care acum l-ar administra fiica lui Gheorghe Dincă. Pe cetăţeanul italian, femeia l-ar fi cunoscut în Penisulă, când o îngrijea pe sora lui.

Italianul care a decedat în primăvara a fost cercetat, în România, pentru nerespectarea armelor şi muniţiilor pentru că ar fi introdus ilegal în ţara muniţie folosită pe fondul lui de vânătoare.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Articol recomandat de sport.ro
Spaniolii s-au lămurit în privința lui Ianis Hagi, după România - Columbia 2-3
Spaniolii s-au lămurit în privința lui Ianis Hagi, după România - Columbia 2-3
Citește și...
Apelul disperat al tatălui Alexandrei: ”Cei care au luat-o să vină să o aducă și voi uita”
Apelul disperat al tatălui Alexandrei: ”Cei care au luat-o să vină să o aducă și voi uita”

De mai bine de o săptămână, familia Alexandrei Măceșanu trăiește un coșmar. Tatăl adolescentei care a cerut disperată ajutor la 112 a vorbit, joi seară, despre povestea care a îngrozit o țară întreagă.

Cercetări la locuința lui Gheorghe Dincă. Telefonul Alexandrei a fost găsit în parc
Cercetări la locuința lui Gheorghe Dincă. Telefonul Alexandrei a fost găsit în parc

Anchetatorii au găsit vineri, la Caracal, telefonul Alexandrei Măceşanu, după ce a fost efectuată o conducere în teren cu inculpatul Gheorghe Dincă, a anunţat purtătorul de cuvânt al DIICOT, Mihaela Porime.

Mesajul tatălui Alexandrei pentru Gheorghe Dincă:
Mesajul tatălui Alexandrei pentru Gheorghe Dincă: "Să ardă în Iad dacă a făcut așa ceva"

Ion Măceșanu, tatăl Alexandrei, a declarat joi seară că familia sa crede că adolescenta este în viață. Bărbatul a făcut un apel către cei care i-au luat fata să o aducă înapoi.

Tatăl Alexandrei: ”Credem că este în viață. Visa să devină polițistă”
Tatăl Alexandrei: ”Credem că este în viață. Visa să devină polițistă”

Ioan Măceșanu, tatăl Alexandrei, a spus că încă nu și-a pierdut încrederea și familia încă speră ca fata să fie găsită în viață.

Ancheta în dosarul de la Caracal va fi efectuată de șefii din DIICOT
Ancheta în dosarul de la Caracal va fi efectuată de șefii din DIICOT

Trei procurori din DIICOT - Structura Centrală se vor ocupa de ancheta în dosarul de la Caracal, sub coordonarea procurorului-şef Felix Bănilă.

Recomandări
Rusia e deranjată de modernizarea bazei de la
Rusia e deranjată de modernizarea bazei de la "Mihail Kogălniceanu" și susține că NATO se pregătește pentru război

Activitățile NATO în Europa de Est și în regiunea Mării Negre au ca scop pregătirea unui posibil conflict cu Rusia, a anunțat, joi, Ministerul rus de Externe, informează RIA Novosti.

Mesaj ferm al lui Putin privind un atac asupra NATO. Cele cinci state menționate
Mesaj ferm al lui Putin privind un atac asupra NATO. Cele cinci state menționate

Rusia nu are proiecte privind nicio ţară din NATO şi nu va ataca Polonia, statele baltice sau Republica Cehă, dar dacă Occidentul îi livrează Ucrainei avioane de luptă F-16, atunci acestea vor fi doborâte de forţele ruse, a afirmat Vladimir Putin.

Presa americană:
Presa americană: "Mafia românească vine după cardurile voastre". Metoda prin care interlopii fac 9 mil. $ pe lună

Procurorii din California susțin că mafia românească a dat o nouă înfățișare unei vechi înșelătorii: skimming-ul cardurilor de debit.