Crima intr-un campus universitar bucurestean. Student injunghiat pentru ca si-a aparat o colega

Ultima actualizare: 23-10-2012 10:30

Si-a dat viata ca sa-si apere o colega. Este tragica si in acelasi timp emotionanta povestea unui student al facultatii de agronomie din Capitala.

Tanarul in varsta de 21 de ani a fost injunghiat, dupa ce s-a pus pavaza intre cativa indivizi agresivi si doua tinere care se intorceau din club in campusul universitar. Agresorii sunt cautati de politie.

Bogdan Surdu a sarit duminica dimineata in apararea unei tinere pe care cativa indivizi incercau sa o oblige sa se distreze cu ei. Indivizii au scos un cutit si unul dintre ei l-a injunghiat pe tanar.

Victima a fost transportata imediat cu o amulanta la spitalul Elias. In ciuda eforturilor depuse de medici insa, tanarul nu a supravietuit.

Vestea ca Bogdan si-a piedrut viata i-a socat pe toti colegii lui. Parintii care locuiesc in Focsani sunt impietriti de durere.

Politistii sunt acum pe urmele agresorilor. Au ridicat probe de la fata locului si au audiat toti martorii. Dupa ce vor fi identificati vinovatii risca sa fie acuzati de omor calificat.

Fotografia care I-A SALVAT VIATA. Diferenta dintre doua surori gemene, vizibila doar in aceasta imagine – FOTO

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO