Conflict sangeros intre doua clanuri de romi din judetul Salaj. Ce s-a intamplat cand a ajuns ambulanta

20-05-2016 12:45

S-a lasat cu varsare de sange joi seara, dupa ce doua clanuri de romi din localitatea Jibou, judetul Salaj, s-au luat la baiate cu bate si topoare.

Sapte persoane au fost ranite in incaierari si au ajuns la spital. O asistenta care venise cu o ambulanta la fata locului a fost lovita in cap cu pietre si a avut nevoie de ingijiri medicale. A fost nevoie de interventia mascatilor pentru a potoli spiritele

Cele doua clanuri sunt rivale de multi ani iar aseara s-au luat la cearta de la o suma de bani luata cu camata. In scurt timp cearta a degenerat intr-o bataie in toata regula in plina strada cu bate si topoare. Pentru a potoli spiritele intre cele doua grupuri a fost nevoie de interventia jandarmilor.

7 persoane au fost ranite asa ca mai multe ambulante si un echipaj SMURD a ajuns la fata locului. Doar ca in scandalul iscat, membri clanurilor de romi au inceput sa arunce cu pietre in masina ambulantei si au ranit la cap o asistenta. Din fericire aceasta se afla in afara oricarui pericol.

Mai mult au spart si geamurile unei locuinte din vecinatate. 8 persoane cu varste intre 15 si 56 de ani au fost duse la audieri, iar cei care vor fi gasiti vinovati ca au iscat acest scandal vor fi cercetati pentru distrugere, loviri si alte violente si tulburarea linistii publice.


VIDEO PROTVPLUS.RO