Comisia Europeană: Implementarea de către România a recomandărilor MCV a fost accelerată


Ultimul update: Miercuri 20 Martie 2019 16:18
Data publicarii: Miercuri 20 Martie 2019 16:09
Categorie: Stiri actuale
Viorica Dancila, Frans Timmermans

Un purtător de cuvânt al Comisiei Europene a declarat miercuri, după întrevederea dintre Viorica Dăncilă și Frans Timmermans că implementarea de către România a recomandărilor din raportul MCV a fost accelerată.

 

Prim-vicepreședintele Frans Timmermans și premierul Viorica Dăncilă au avut o scurtă întâlnire și amândoi au confirmat că discuțiile tehnice dintre Comisia Europeană și autoritățile române progresează și că activitatea privind implementarea recomandărilor din raportul MCV și a solicitărilor suplimentare este accelerată, existând perspectiva unor rezultate concrete în curând”, a spus un purtător de cuvânt al Comisiei Europene.

Premierul Viorica Dăncilă se află de marți la Bruxelles, într-o vizită oficială de 2 zile, prilej cu care a avut o întâlnire și cu prim-vicepreşedintele Comisiei Europene, Frans Timmermans.

Experţi români şi europeni se întâlnesc în aceste zile pentru a găsi soluţii de punere în aplicare a recomandărilor din cadrul Mecanismului de Cooperare şi Verificare.

În urmă cu o săptămână, Timmermans a declarat că nu a remarcat progrese de la publicarea raportului MCV privind România.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO